IFA Berlin 2017 – Acer lanseaza 3 notebook noi: Swift 5, Spin 5 si Switch 7 Black Edition

Acer lanseaza astazi la IFA 2017 Berlin Swift 5, Spin 5 și Switch 7 Black Edition, trei noi modele de notebook: ultrasubtiri, cu design convertibil si cu ecran detasabil.

Acer lanseaza 3 notebook noi - Swift 5, Spin 5 si Switch 7 Black Edition-ssToate cele trei noi modele sunt echipate cu procesoare Intel Core de generatia a opta, dispun de o tehnologie biometrica bazata pe Windows Hello ce ofera un plus de siguranta, precum si de o serie de functii versatile, necesare atat pentru a oferi o experienta multimedia captivanta, cat si pentru mediile de lucru profesionale.

Acer lanseaza 3 notebook noi - Swift 5, Spin 5 si Switch 7 Black Edition 2Swift 5: Notebook ultrasubtire, ultraportabil si usor (doar sub 1 kg) pentru utilizatorul mobil, cu un design elegant la care s-au folosit 2 tipuri de aliaje (magneziu si litiu – magneziu si aluminiu). Vine echipat cu procesoare Intel Core de generatia a opta, tastatura iluminata si ao baterie ce ofera o autonomie de 8 ore.

Swift 5 are un ecran multi-touch Full HD IPS2, pe partea de audio dispune de tehnologia Acer TrueHarmony cu Dolby Audio Premium ce ii permite sa redea un sunet clar si puternic.


Acer lanseaza 3 notebook noi - Swift 5, Spin 5 si Switch 7 Black EditionSpin 5: Un nou model de notebook cu design convertibil, destinat utilizarii zilnice. Cu o interfata dinamica si extrem de flexibila, este perfect pentru a crea continut de calitate profesionala: muzica, video si jocuri.

Este usor, portabil, vine cu o carcasa metalica, ecran tactil, procesor Intel Core de generatia a opta, RAM DDR4 ce poate ajunge pana la 16GB, autonomie de pana la 13 ore si este disponibil in doua versiuni:
    – ecran de 13 inci are greutatea de 1,5 kg si are grosimea de doar 15,9 mm
    – ecran de 15 inci cantareste putin peste 2 kg, este cu doar 2 mm mai gros si are optional posibilitatea de a fi echipat cu placa grafica NVIDIA GeForce GTX 1050.

Spin 5 dispune de patru microfoane si utilizeaza o tehnologie de recunoastere vocala ce le permite utilizatorilor sa apeleze asistentul virtual Cortana chiar si de la patru metri distanta.


Acer lanseaza 3 notebook noi - Swift 5, Spin 5 si Switch 7 Black Edition1Switch 7 Black Edition: Notebook de tip 2-in-1, cu ecran detasabil, primul notebook 2-in-1 cu placa grafica dedicata si racire fara ventilator, realizare posibila gratie tehnologiei Dual LiquidLoop dezvoltata de Acer. Switch 7 este destinat celor care folosesc aplicatii intensive, precum si pentru productia si streamingul de continut. Este echipat cu un procesor Intel Core i7 de generatia a opta, o placa grafica NVIDIA GeForce MX150, un ecran IPS cu diagonala de 13,5 inci si o rezolutie de 2256×1504 pixeli, tastatura detasata, carcasa din aluminiu mat si cantarind doar 1,15Kg,

De asemenea, Switch 7 dispune de un stylus incorporat bazat pe tehnologia Wacom EMR, ce poate distinge 4.096 de niveluri de presiune si este sensibil la inclinatie, oferind astfel sprijin pentru controlul unghiului, grosimii si umbrelor liniilor. Stylusul functioneaza fara baterii.

Acer Switch 7 este primul model ce dispune de un AutoStand, un suport ce se deschide si se retrage automat, oferind posibilitatea manevrarii cu o singura mana. In plus, datorita suportului pentru Windows Hello, Swift 7 Black Edition are un senzor de amprenta ce le permite utilizatorilor sa deschida calculatorul si sa se logheze printr-un singur gest.


Acer Switch 7 si Swift 5 vor fi disponibile in America de Nord din decembrie, la preturi incepand de la 1.699 USD (Switch 7), respectiv 999 USD (Swift 5), si in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa) tot din decembrie, la preturi ce vor incepe de la 1.999 de euro (Switch 7), respectiv 1.099 de euro (Swift 5).

Acer Spin 5 va fi comercializat in America de Nord din septembrie, ambele versiuni, de 13 si 15 inci, avand un pret de plecare de 799 USD. Spin 5 va ajunge in EMEA in septembrie, la preturi incepand de la 899 de euro (pentru versiunea de 13 inci) si de 999 de euro (in varianta de 15 inci).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.