Motorola Moto E4 si Moto E4 Plus – Preturi si disponibilitate

Cele mai cautate si vandute telefoane de tip smartphone de pe piata sunt cele de buget si cele din zona mid-range, iar cei de la Motorola stiu acest lucru si vin cu doua noi modele de telefoane: Moto E4 si  Moto E4 Plus, telefoane care au un acumulator care dureaza o zi intreaga, un ecran HD si o camera capabilitat avansate ale camerei.

Motorola Moto E4 si Moto E4 Plus

Moto E4 integreaza un ecran HD extraordinar de 5 inchi si un design metalic elegant. Va puteti actualiza rapid statusul si viziona clipuri video datorita procesorului quad-core si vitezei de conectivitate 4G1 oferite de telefonul Moto E4.

Mai mult, Moto E4 include si o camera de 8MP cu autofocus, pentru a nu mai pierde nicio oportunitate de a face fotografii. In plus, veti putea face selfie-uri la o calitate buna, chiar si in conditii de luminozitate scazuta, cu camera frontala de 5MP.

Reincarcarea telefonului nu va mai fi o problema datorita acumulatorului de 2800 mAh integrat in dispozitivul Moto E4, care ofera o autonomie importanta cu o singura incarcare.

Motorola Moto E4 si Moto E4 Plus

Moto E4 Plus vine echipat cu un display HD de 5.5 inchi care reda culori vibrante, o carcasa de metal fin si o baterie cu autonomie impresionanta. Acumulatorului lui Moto E4 Plus este de 5000 mAh si functioneaza cu un incarcator rapid de 10W, care ofera cateva ore de autonomie dupa doar cateva minute de incarcare.

Deblocati telefonul mult mai usor cu ajutorul senzorului de amprente integrat. In plus, Moto E4 Plus integreaza o camera de 13MP cu autofocus si o camera frontala de 5MP cu flash pentru fotografii precise si uimitoare – chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Echipat cu un procesor quad-core si viteza 4G1, dispozitivul Moto E4 Plus va ofera puterea de care aveti nevoie pentru a naviga pe internet, a juca jocurile preferate si multe altele. Totodata, pe Moto E4 Plus gasim instalata veriunea de Android 7.1.

Preturi si disponibilitate

Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus sunt disponibile din 18 august in Romania. Smartphone-ul Moto E4 va fi disponibil in reteaua Orange la 45 euro alaturi de abonamentul Orange Me 18, respectiv la pretul recomandat de 699 RON in magazinele eMAG și Flanco, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la pretul recomandat de 999 RON in magazinele eMAG si Flanco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.