De Mos Nicolae eMAG aniverseaza 16 ani, speram cu oferte cat mai bune (2017)!

Cu o zi inainte de Mos Nicolae, adica pe 5 Decembrie (probabil dimineata pe la ora 7:00), eMAG aniverseaza 16 ani de existenta cu o noua campanie de “extra-reduceri” (vezi ghidul aici).

De Mos Nicolae eMAG aniverseaza 16 ani, cu speram cu oferte cat mai bune (2017)!Ca in fiecare an, asa cum am fost obisnuiti, vor fi oferte si reduceri bune la eMAG, deci o noua sansa pentru cei care au ratat promotiile de Black Friday ­čÖé .

Oferta eMAG de 16 ani

Daca nu vreti sa pierdeti cele mai bune reduceri care vor fi afisate maine, va recomand sa va faceti un cont pe eMAG (daca nu aveti deja unul ­čÖé ), sa completati date de livrare si metoda de plata, sa va adaugati in cos sau la favorite produsele pe care doriti sa le achizitionati, sa instalati aplicatia de mobil pentru ca este posibil ca ofertele sa fie afisate mai repede pe mobil (asa cum s-a intamplat de Black Friday).

De aceasta data, in comanda pe care o vei face trebuie sa folosesti codul special eMAG16ANI, dar mai multe informatii gasesti in ghidul pregatit pentru aceasta campanie.

La fel ca in anii trecuti, valoarea pusa la bataie de eMAG pentru reduceri este de 10 milioane de lei, iar fiecare produs va beneficia de cate un card cadou (un procent din valoarea comenzii), ca si in anii trecuti (2016, 2015, 2014).

Informatii generale privind cardurile cadou de la eMAG, le poti afla de la adresa http://www.eMAG.ro/info/cardul-cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.