Noua serie de telefoane Motorola moto g6 este disponibila in Romania

Motorola a lansat noua serie de dispozitive moto g6 in Romania: moto g6 plus, moto g6 play si moto g6.

In urma cu 5 ani Motorola si-a propus sa acopere nevoia de “smartphone-uri cu specificatii premium la un pret accesibile”, astfel a rasarit seria de telefoane moto g6, iar primul moto g a devenit cel mai bine vandut smartphone din istoria Motorola.

Noile telefoane Motorola sunt echipate cu procesoarele Qualcomm Snapdragon, au instalat sistemul de operare Android 8.0 Oreo, iar cu ajutorul Moto Experiences, noile telefoane beneficiaza de capabilitati AI (inteligenta artificiala).

Motorola moto g6 plus

Motorola moto g6 plus

moto g6 plus este acoperit fata/spate cu sticla 3D Gorilla Glass, are un procesor Qualcomm Snapdragon 630 Octa-Core de 2,2 GHz si GPU Adreno 508 de 700 MHz, 4GB memorie RAM si 64GB memorie de stocare. Nu lipsesti nici portul microSD care poate extinde memoria de stocare cu inca 128GB.

Ecran lui g6 plus este de 5.9 inci, are o rezolutie Full HD+ Max Vision si un raport de aspect de 18:9. Camera duala lui G6 plus cu aperturii f/1.7 si dimensiunii al pixelului de 1.4um, dispune de tehnologi Dual Autofocus Pixel ce permite focalizarea instanta a subiectului fotografiat.

moto g6 plus este disponibil incepand de astazi la pretul recomandat de 1.399 lei. 

Cu ajutoarul camerei mai este posibila scanarea textelor, precum si detectarea diverselor obiecte sau a obiectivelor turistice. La fel ca Bixby Vision de la Samsung.

Motorola moto g6

moto g6 are un procesor de 1.8 GHz octa-core (Qualcomm Snapdragon 450), un procesorul grafic Adreno 506 de 600 MHz, 2 versiuni de memorie RAM (3GB sau 4GB ), o memorie de stocare interna  de 32GB/64GB si portul microSD care poate extinde memoria de stocare cu inca 128GB. Ecranul este de 5.7″ cu Full HD+ Max Vision, iar sticla 3D se regaseste doar pe spate.

Camera principala este duala de 5MP si 12MP, iar pe fata gasim si un cititor de amprenta multifunctional, ce asigura pe langa functia de blocare si deblocare instant si posibilitatea de autorizare a platilor de pe mobil. Baterie este de 3000 mAh si poate fi incarcata rapid cu ajutorul alimentatorului TurboPower de 15W.

moto g6 este disponibil incepand de astazi la pretul recomandat de 1.099 lei.

Motorola moto g6 play

Motorola moto g6 play

moto g6 play este un telefon subtire si usor de tinut in mana, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 430 de 1.4 GHz, un procesor grafic este Adreno 505 de 450 MHz, o memorie RAM de 3GB plus 32GB, un ecran de 5.7” Max Vision HD+ cu raport de aspect 18:9, baterie de 4000 mAh si poate oferi autonomie de pana la 36 de ore cu o singura incarcare. Camera principala este de 13 MP cu autofocalizare si detectie de faza (PDAF), iar cea forntala de 8 MP. In plus moto g6 play are un cititorului de amprente amplasat pe spatele telefonului.

moto g6 play va fi disponibil incepand cu data de 7 iunie 2018, iar pretul recomandat este de 899 lei.

In Romania, dispozitivele moto g6 vor fi disponibile in culoarea dark indigo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.