Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus, play si power

Motorola lanseaza patru versiuni noi ale celui mai bine vandut smartphone Motorola (g7, g7-plus, g7-play si g7-power), cu o camera mai performanta, cu o durata de viata a bateriei mai buna, cu viteza de procesare si ecrane imbunatatite.

Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus, play si power

Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus, play si power

Gama moto g de la Motorola a fost lansata in 2013, pentru utilizatori care “sunt interesati de telefoane premium la preturi accesibile”. 

moto g7 plus: Calitatea imbatabila a imaginii

Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus

Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus

moto g7 plus este echipat cu Snapdragon 636 CPU octa-core de 1.8 GHz si GPU Adreno 509, memorie de stocare de 64GB (plus card micorSD), memorie RAM de 4GB, ecran de tip u-design, Max Vision de 6.2 inci si cu o rezolutiei Full HD+, dar si a difuzoarelor stereo Dolby Audio. De pe g7 plus nu lipseste deblocare faciala, USB-C, cititor de amprente, mufa pentru casti si Android 9 Pie.

Bateriea lui moto g7 plus ofera o autonomie pentru o zi intreaga, are functie (TurboPower) de incarcare rapida de 27W , care ofera 12 ore de autonomie in doar 15 minute de incarcare. 

Camera noului moto g7 plus este duala de 16 MP, cu stabilizator de imagine cu un noul software ce permite camerei si inteligenta artificiala “fotografierea ca un profesionist”, in special datorita functiilor Compozitie inteligenta si Captura automata a zambetului.

Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus2

Motorola a lansat noua serie moto g7 -plus2

Moto g7: Priveste. Surprinde. Interactioneaza.

moto g7 are acelasi ecran de tip u-design, Max Vision Full HD+ de 6.2 inci, protejat cu sticla Gorilla Glass 3, o camera duala de 12 MP+5MP beneficiaza de functii cu efecte de blur, spot color, captura automata a zambetului si Google LensTM.

Cu 50% mai rapid decat generatia anterioara, moto g7 abordeaza cele mai intense sarcini creative datorita platformei mobile Qualcomm Snapdragon 632, CPU octa-core de 1.8 GHz, GPU Adreno 506, o memorie interna de 64GB (plus card MicroSD) si RAM de 4GB. Si pe moto g7 gasim odul de incarcarea TurboPower (de 15W) iar bateria rezista o zi intreaga. 

In plus moto g7 dispune de deblocare faciala, USB-C, cititor de amprente, mufa pentru casti si Android 9 Pie.

Motorola a lansat noua serie moto g7 -power

Motorola a lansat noua serie moto g7 -power

moto g7 power: Durata de viata crescuta a bateriei. Distractie non-stop.

Motorola a proiectat moto g7 power cu o baterie de 5000 mAh, iar durata de viata promisa este de 60 de ore (2 zile jumatate) cu o singura incarcare. Si moto g7 power beneficiaza de TurboPower (de 18W) pentru incarcare rapida, astfel poti beneficia de ore intregi de folosire a bateriei dupa doar cateva minute de incarcare.

Ecranul lui moto g7 power este un Max Vision HD+ de 6.2 inci, iar platforma este tot Snapdragon 632 CPU octa-core de 1.8GHz si GPU Adreno 506, memorie de stocare de 64GB si 4GB de RAM. 

moto g7 play: Design compact. Performanta uriasa.

moto g7 play foloseste deasemenea platforma mobila Snapdragon 632, are un designul compact datorita ecranului ultrawide Max Vision HD+ de 5.7 inci, cu raport de aspect de 19:9. Camera principa este de 13MP, cu PDAF.

Experiente Moto exclusive

One Button Nav inlocuieste butoanele de navigare cu o singura bara pe ecran. impreuna cu AndroidTM 9.0 Pie, fiecare glisare, atingere sau apasare functioneaza mult mai bine decat inainte. De asemenea, captura de ecran cu trei degete este imbunatatita, astfel ca utilizatorii pot face capturi de ecran mai lungi decat ecranul si le pot edita pe loc. Alaturi de toate experientele favorite precum Fotografiere rapida, Lanterna rapida si Afisaj reactiv, utilizarea smartphone-ului nu a fost niciodata mai usoara.

Disponibilitate si preturi 

– Moto g7 va fi disponibil in Romania incepand cu luna martie cu un pret recomandat de 1199 lei.
– Moto g7 plus va fi disponibil in Romania incepand cu data de 15 februarie 2019 cu un pret recomandat de 1399 lei. 
– Moto g7 power va fi disponibil in Romania incepand cu data de 15 februarie 2019 la cu un pret recomandat de 999 lei. 
– Moto g7 play va fi disponibil in Romania incepand cu luna martie cu un pret recomandat de 699 lei. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.