Acer a lansat Predator Helios 700, laptop de gaming cu tastatura HyperDrift

Acer a anuntat ieri, in cadrul evenimentului de presa next@acer, evenimet ce a avut loc la New York, mai multe dispozitive si solutii pentru gameri, creatori, familii, studenti si profesionisti, printre care si noile notebook-uri de gaming Predator Helios 700 si Helios 300, cu Windows 10 si placi grafice de tip NVIDIA GeForce RTX.

Acer a lansat Predator Helios 700, laptop de gaming cu tastatura HyperDrift

Acer a lansat Predator Helios 700, laptop de gaming cu tastatura HyperDrift

Noul notebook Predator Helios 700 este echipat cu cele mai recente tehnologii de pe piata: procesoare Intel Core i9 din a 9-a generatie, placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 sau 2070, pana la 64GB memorie DDR4 si Killer DoubleShot Pro cu Killer Wi-Fi 6 AX 1650 si E3000 – oferind pana la de patru ori mai multa capacitate de transfer in medii dense decat retelele wireless AC din generatiile anterioare.

Ecranul lui Helios 700 este un FHD IPS de 17 inchi, cu rata de refresh de 144Hz si timp de raspuns de 3 ms cu tehnologie NVIDIA G-SYNC, iar sunetul este etalat prin cinci difuzoare si un subwoofer.

O alta caracteristica interesanta si utila a noului Helios 700 este tastatura HyperDrift care face parte din arhitectura termica a notebook-ului, tastatura echipata cu mecanism de glisare, ce permite eliminarea fluxului de aer direct prin partea superioara a dispozitivului.

Si pentru ca am mentionat despre tot am adus vorba despre sistemul de racire, acesta este alcatuita din doua ventilatoare patentate Acer AeroBlade 3D din generatia a 4-a, cinci conducte de caldura din cupru, o camera de vapori si tehnologia Acer CoolBoost.

Revenind la tastatura, prin simpla glisare a acesteia in fata, doua prize suplimentare de aer sunt descoperite deasupra tastaturii si sub ecran, oferind componentelor puternice care genereaza caldura debit suplimentar de aer pentru racire.

Predator Helios 700 va fi disponibile in Europa din luna iulie, la preturi incepand de la 2,699 euro.

Predator Helios 300 — Ridicam standardele notebook-urilor de gaming din clasa medie

Modelul Predator Helios 300 este un netbook de gaming de clasa medie care vine cu un design nou. In plus aceta vine echipat cu procesare Intel Core i7 din a 9-a generatie, placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2070 cu Max-Q Design sustinut de tasta Turbo, pentru overclocking instant si de Killer DoubleShot Pro pentru o retea rapida si fara lag.  Memoria RAM de tip DDR4 2666MHz poate fi de pana la 32GB, iar memoria de stocare este compusa de doua SSD-uri PCIe NVMe in RAID 0 plus un hard disk (in carianta de top).

Helios 300 este echipat cu un ecran FullHD IPS de 15,6 inci sau 17,3 inci, cu o rata de refresh de 144Hz si cu un timp de raspuns de 3 ms.

Si Helios 300 dispune de un sistem de racire cu doua ventilatoare, care include unul dintre ventilatoarele Acer AeroBlade 3D din generatia a 4-a

Acer Predator Helios 300 va fi disponibile in Europa din luna iunie, la preturi incepand de la 1,499 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.