Axis anunta camera video de supraveghere multidirectionala P3719-PLE

Axis, unul dintre producatorii importanti de echipamente video de retea, anunta lansarea unui nou model de camera multidirectionala, P3719-PLE, camere de supraveghere video capabila sa filmeze la 360 de grade.

Axis anunta camera video de supraveghere multidirectionala P3719-PLE

Axis anunta camera video de supraveghere multidirectionala P3719-PLE

Acest tip de camera de supraveghere este destinata celor care vor sa monitorizeze eficient un perimetru,  fara sa foloseseasca mult spatiu sau fara sa aiba nevoie de o retea mare de cabluri pentru trasminterea semnalului.

Axis Communications mai are in portofoliu camere de supraveghere video capabile sa filmeze la 360 de grade: modelele P3707-PE si P3717-PLE.

Practic, cu o astfel de camera multidirectionala (capabile sa filmeze la 360 de grade) montata intr-un singur loc poti acoperii toate unghurile spatiului pe care vrei sa-l monitorizezi si in acelasi timp faci si o eficientizare a costului.

La fel ca modelele anterioare, camera P3719-PLE este una multidirectionala, pe patru canale. Practic are 4 senzori prin care capteaza imagini. Senzori care sunt mobili si poti fi controlati de la distanta.

Camera AXIS P3719-PLE furnizeaza imagini Quad HD pe fiecare canal, avand o rezolutie totala de 15MP, la 30FPS si dispune de solutie de iluminare IR la 360 de grade pentru filmare in intuneric. Mai mult decat atat, ea este prevazuta cu tehnologie WDR (Wide Dynamic Range), care asigura obtinerea unor imagini cu o claritate ridicata, in orice conditii de iluminat ambiental. Carcasa acesteia este certificata IP66/IP67 astfel poate fi folosita atat la interior, cat si la exterior.

Disponibila incepand cu trimestrul al doilea al anului 2019 prin intermediul distribuitorilor autorizati Axis, camera P3719-PLE reprezinta alegerea ideala pentru supravegherea spatiilor largi de orice natura. Ingloband patru camere QHD intr-una singura, ea ofera practic cel mai bun raport calitate/ pret pentru astfel de instalari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.