Philips lanseaza monitorul 222B9T cu diagonala de 22 inci ce dispune de tehnologia SmoothTouch

Philips (MMD) lanseaza monitorul LCD Philips 222B9T cu diagonala de 22 inci, monitor ce dispune de tehnologia SmoothTouch, stylus, protectie IP54 impotriva prafului si apei si tehnologia tactila capacitiva in 10 puncte.

Philips lanseaza monitorul 222B9T cu diagonala de 22 inci ce dispune de tehnologia SmoothTouch

Philips lanseaza monitorul 222B9T cu diagonala de 22 inci ce dispune de tehnologia SmoothTouch

Philips 222B9T are un display 16:9 Full HD, este dotat cu o gama larga de conectori si un stand flexibil pentru portabilitate, fiind destinat pentru diverse sectoare precum retail-ul, puncte de informatii, hoteluri, magazine, restaurante si medii educationale.

Monitorul tactil Philips 222B9T asigura o interactiune simpla, intuitiva datorita tehnologiilor precum SmoothTouch, garantand un raspuns tactil natural, fluid ce se bazeaza pe tehnologia tactila capacitiva in 10 puncte ce permite tastarea prin atingere cu 10 degete.

Pe langa rezolutia Full HD, monitorul beneficiaza de tehnologia Philips SmartContrast, ce ajusteaza automat culorile si intensitatea luminii de fundal pentru a obtine cele mai bune imagini, de la fotografii la filme sau jocuri video. Tehnologia include un mod Economy, ce asigura constant un nivel scazut de consum de energie.

Ecranul anti-glare, modul LowBlue si tehnologia Flicker-Free permit o vizualizare optima, in timp ce Philips SmartStand dispune de o structura in forma de Z care ofera posibilitatea utilizatorilor sa ridice, sa coboare si sa incline ecranul in pozitia dorita.

Pentru conectivitatea, noul monitor dispune de VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2 si HDMI 1.4, precum si USB 3.1. In plus, monitorul Philips 222B9T este echipat si cu protectie avansata IP54 impotriva apei si prafului si va 

Philips 222B9T va fi disponibil in luna mai la un pret recomandat de 1249 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.