BenQ anunta EX2780Q, un nou monitor de gaming cu telecomanda si difuzoare 2.1 incorporate

BenQ a lansat EX2780Q, un nou monitor de gaming ce vine echipat cu panou IPS, o diagonala de 27”, tehnologii HDRi si FreeSync, plus boxe incorporate ce ofera sunet 2.1.

BenQ anunta EX2780Q, un nou monitor de gaming cu telecomanda si difuzoare 2.1 incorporate

BenQ anunta EX2780Q, un nou monitor de gaming cu telecomanda si difuzoare 2.1 incorporate

Noul model BenQ ofera unghiuri de vizibilitate foarte largi, de 178 de grade ( orizontal si verticala), cu o acoperire a spectrul de culoare DCI-P3 in proportie de 95%.

EX2780Q are o rezolutia nativa WQHD (2560×1440) si o rata de refresh de 144Hz ce include suport pentru tehnologia AMD FreeSync, indispensabila pentru cei care doresc calitate foarte buna a imaginii in jocuri.

Noul monitor BenQ dispune si de tehnologiei HDRi, care ofera o experienta vizuala mult imbunatatita, scenele intunecate fiind astfel mai bogate in detalii. Mai mult decat atat, controlul inteligent al luminozitatii permite o redare clara si realista a detaliilor, chiar si in zonele intunecate ale imaginii.

BenQ anunta EX2780Q, un nou monitor de gaming cu telecomanda si difuzoare 2.1 incorporate-audio

BenQ anunta EX2780Q, un nou monitor de gaming cu telecomanda si difuzoare 2.1 incorporate-audio

Cei de la BenQ au intergrat pe EX2780Q 2 boxe 2.1 ce au o putere de 2 x 2 W, plus 5W pentru subwoofer, care pot fi setate folosind cele 4 moduri preconfigurate: Rock/Party, Cinema, Dialogue/Vocal, Pop/Live si Game.

Pe caretea video,  BenQ EX2780Q este echipat cu mai multe moduri de afisare:
– Visual Edge, pentru efecte grafice imbunatatite,
– Black eQualizer, pentru iluminarea suplimentara a zonelor intunecate din imagine,
– Color Vibrance, pentru ajustarea precisa a intensitatii culorilor si adaptarea imaginii la anumite cerinte de joc. Iar pentru un plus de confort in utilizare, accesarea setarilor este posibila cu ajutorul telecomenzii deosebit de intuitive livrate in pachet, ce mai permite printre altele si utilizarea de scurtaturi sau controlarea boxelor integrate.

In plus EX2780Q vine echipat cu pachetul de tehnologii Eye-Care, precum Low Blue Light si Flicker Free, responsabile de reducerea semnificativa a oboselii la nivelul ochilor, iar tehnologia Brightness Intelligence Plus este responsabila cu ajustarea dinamica a luminozitatii si temperaturii de culoare in functie de lumina ambientala.

Alte cateva detalii despre BenQ EX2780Q:
– are o rama foarte ingusta pe 3 dintre cele 4 laturi, ceea ce il transforma intr-o alegere potrivita si pentru configuratiile multi-monitor.
– conectivitate USB Tip-C ce permite transfer de date, alimentare cu o putere de pana la 10W si
– un suport DP Alt Mode.
– un conector pentru casti,
– un port DP 1.4 si
– 2 porturi HDMI 2.0.

Nu exista inca informatii despre pret si disponibilitate pentru Ramania, insa pe amazon este listat la pretul de 449.99 de lire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.