SuperWide Philips 439P9H, un alt monitor pe gustul meu

Astăzi în Amsterdam, MMD lansează monitorul SuperWide Philips 439P9H, un monitor LCD curbat SuperWide 439P9H, succesor al modelului de 49 de inci,  cu un ecranul ce oferă un spațiu de lucru extins aşa cum îmi place mie.

SuperWide Philips 439P9H, un alt monitor pe gustul meu

SuperWide Philips 439P9H, un alt monitor pe gustul meu

Philips 439P9H dispune de tehnologia DisplayHDR 400 și este dotat cu funcții care îmbunătățesc productivitatea, precum o stație de andocare USB-C încorporată, o cameră pop-up Windows Hello și un comutator KVM integrat MultiClient, precum și numeroase caracteristici concepute pentru a oferi o experiență cât mai plăcută

Chiar dacă Philips 439P9H este dedicat profesioniștilor care lucrează în domeniul financiar, sectorul bancar și alte zone B2B, sunt sugur ca s-ar potrivi şi la mine pe birou, în locul celor 2 monitoare existente. 🙂

Philips 439P9H are un format SuperWide de 32:10 și rezoluție 3840 x 1200, cum spuneam, poate înlocui cu ușurință două monitoare 16:10, economisind ceva spațiu pe birou. Curbura noului monitor este de 1800 r, concepută pentru a extinde câmpul vizual al utilizatorului, să reducă distorsiunea și să intre în zona de viziune periferică, oferind astfel un confort vizual optim.

Echipat cu tehnologia MultiView și un comutator KVM integrat MultiClient, Philips 439P9H permite conectarea și vizualizarea duală activă, astfel utilizatorul poate să să utilizeze mai multe dispozitive simultan. În plus, DisplayHDR 400, certificat VESA, oferă luminozitate, culori și contrast extraordinar pentru o experiență de vizionare excelență. Iar pentru mulțimea de jocuri, tehnologia Adaptive-Sync oferă o experiență de joc excelență.

SuperWide Philips 439P9H, un alt monitor pe gustul meu-spate

SuperWide Philips 439P9H, un alt monitor pe gustul meu-spate

Dispunând de o stație de andocare USB-C încorporată cu alimentare, acest monitor oferă utilizatorilor o gamă largă de funcționalități convenabile, toate acestea folosind un conector USB-C. Periferice precum tastatură, mouse-ul și cablul Ethernet RJ-45 pot fi conectate direct în stația de andocare a monitorului, în timp ce un laptop poate fi conectat la monitor pentru video de înaltă rezoluție, transfer de date super rapid și posibilitatea de încărcare.

Alte caracteristici ale monitorului Philips 439P9H:
– modul LowBlue protejează ochii de oboseală,
– modul EasyRead oferă o experiență plăcută de lectură asemănătoare hârtiei,
– o cameră pop-up Windows Hello cu tehnologie de recunoaștere facială oferă conectare sigură
– un suport rotativ, înclinabil, reglabil în înălțime și montare VESA asigură o poziție confortabilă de vizionare.

Monitorul Philips 439P9H va fi disponibil începând din luna noiembrie 2019 la un preț recomandat de 4559 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.