ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încărcaţi gadget-urile

Este printre primele articole din acest an și pentru că tocmai am trecut peste o perioada când lumea a petrecut, probabil mare parte în deplasare, m-am gândit că ar fi util să discutăm despre ADATA USB Charging Station.

ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încarcaţi gaget-urile-ss

ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încarcaţi gaget-urile-ss

De ce? Pe hai să ne gândim un pic.
Cine pleacă să petreacă singur? Deci, pe lângă iubită/iubit sau soție/soț pot fi copii sau prieteni cu tine. Deci multe telefoane de și gadget-uri încărcat.

Sau cați dintre voi pe lângă telefon mai aveți cu voi în bagaj, camera de acțiune, un selfie stick, o baterie externa, o boxa portabila, un smart watch, poate un repeter wifi sau chiar un laptop, iar toate acestea au nevoie de un încărcător sau de o priză.

Da, o grămadă de încărcătoare care iți ocupă locul în bagaj. În plus, pentru fiecare ai nevoie de o priza de curent, dacă trebuie să le încarci pe toate seara simultan când ajungi într-o cameră de hotel. Da, ghinion pentru că de obicei camerele de hotel au una sau doua prize în care de obicei sunt folosite pentru frigider, un televizor sau veiozele de pe noptiere. Deci trebuie să aduci în bagaj și un prelungitor.

V-ați prins?

Aici intervine ADATA USB Charger Station, unul din acelea gadget-uri care te poate ajuta în astfel de situații.
De ce? Pentru că iți poate înlocui cel puțin o parte din toate încărcătoarele care folosesc conectori USB.
Mai exact 5 încărcătoare cu fast charging pentru că acest gadget beneficiază de
– USB de tip A 5V de 2,4A
– USB de tip A (qualcomm) quick charge 3.0 de 3.6V-6,5V la 3A sau 6,5V-9V la 2A sau 9V-12V la 1,5A.
– și un port USB de tip C de 5V la 3A

ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încarcaţi gaget-urile-spate

ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încarcaţi gaget-urile

În plus, mai există portul de alimentare a gagetului, port în care intră cablul de alimentare. Deci ocupi o singura priza și poți încărca 5 gadgeturi.

Nu mai vorbim despre faptul că stația de încărcare USB de la ADATA are un design simplu și elgant, un cub dintr-un plastic alb lucios de calitate, cu cate o rama gri pe pe fiecare parte, iar pe spate găsim un pătrat din cauciuc pentru a împiedica alunecarea acestuia indiferent de suprafața pe care va fi așezat.

ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încarcaţi gaget-urile-spate

ADATA USB Charging Station (CU0480QC)-voi câte prize folosiţi să vă încarcaţi gaget-urile-spate

Ca să va faceti o idee legat de timpul de incarcare folosind porturile de TIP A:
– cu un NOTE 8 care avea bateria încărcată 70%, timpul de încarcare estimat până la 100% pe portul quick charge 3.0 a fost de 41 de minute (acelaşi timp opţinut folosind încărcătorul original) iar pe restul porturilor timpul estimat pentru încărcare la 100% a fost de 44 minute
– cu un S10 care avea bateria încărcată 18%, timpul de încărcare estimat până la 100% pe portul quick charge 3.0 a fost de 1 oră şi 35 de minute iar pe restul de 1 oră şi 54 de minute. Însă cu încărcătorul original timpul de încărcare afişat era de 1 oră şi 20 de minute

Este important de stiut faptul că pentru ca încărcarea să se efectueze în parametrii, trebuie folosite cabluri de calitate, de preferat cele originale ale gadgeturilor.

Eu deja l-am montat pe birou să-mi înlocuiască toate încărcătoarele cu USB. V-am convins? Dacă încă nu, află ca un astfel de device costă între 90 de lei (la cel.ro) şi 194 de lei la eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.