Motorola anunță moto g8, telefon cu camera de 16MP si o baterie de 4.000 mAh

Motorola a anunţat zilele acestea moto g8, telefon care vine echipat cu o cameră AI de 16MP cu focalizare rapidă, cu un obiectiv ultra wide angle ce captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru.

Motorola anunta moto g8, telefon cu camera de 16MP si o baterie de 4.000 mAh

Motorola anunta moto g8, telefon cu camera de 16MP si o baterie de 4.000 mAh

moto g8 are un display IPS, HD+ Max Vision de 6.4 inci, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 cu capabilități de procesare AI, memorie RAM de 4GB de RAM, un spațiu de stocare de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB. In plus, noul telefon dispune de boxe stereo.

Noul telefon Motorola vine cu Android 10 si încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime4 care trebuie să maximizeze experiența de gaming, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc.

Curios este faptul ca in comunicat este specificat faptul că moto g8 are o baterie de 4.000 mAh, însă pe site-ul oficial bateria este de 5000 de mAh!

Dispozitivul are un design rezistent la apă care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior.

moto g8 este disponibil deja în Brazilia, iar in urmatoarele săptămâni va fi lansat în Europa, America de Sud, Asia și Australia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.