PC Garage lansează Balaur by HyperX, un PC de gaming de 3.699 lei

PC Garage a lansat astăzi un nou PC de gaming cu o denumire amuzantă, Balaur by HyperX, PC de gaming conceput pentru a oferi pasionaților de jocuri rezultate optime în cele mai în vogă titluri ale momentului, la un pret decent de 3.699 lei.

PC Garage lansează Balaur by HyperX, un PC de gaming de 3.699 lei

PC Garage lansează Balaur by HyperX, un PC de gaming de 3.699 lei

Pe lângă Viking, Raptor5 și Arkay, PC-urile de gaming construite și testate, cei de la PC Garage continuă seria lansărilor de acest fel prin introducerea lui Balaur by HyperX, un PC de gaming conceput pe o platformă AMD și este echipat cu procesor Ryzen 5 2600, prevăzut cu 6 nuclee la o frecvență de până la 3.9GHz.

Procesarea grafică este efectuată de o placă video Radeon RX 5500 XT dotată cu 8GB memorie video, iar memoria RAM este HyperX Fury de 16GB cu frecvența de 3000MHz, al cărei aspect poate fi personalizat prin modificarea soluției de iluminare RGB (prin utilizarea aplicației HyperX NGENUITY).

Unitatea de stocare aleasă este un SSD Kingston A2000 în format M.2 pe interfață PCI Express 3.0 x4, cu capacitatea de stocare de 500GB și viteze de lucru de până la 2200MB/s la citire, respectiv 2000MB/s la scriere.

Carcasa folosită la construcția PC-ului este Genesis Irid 503 ARGB Micro, prevăzută cu panou lateral din sticlă securizată și 4 ventilatoare cu iluminare RGB, iar sursa de alimentare este un Super Flower de 450W, certificată 80+ Bronze.

Cei de la PC Garage spun ca denumirea “Balaur” a fost aleasă indicând superioritatea PC-ului în jocuri, unde acesta permite utilizatorului să elimine eficient toți “zmeii” de pe câmpul de luptă, oferindu-i FPS de poveste.

În testele de gaminig efectuate de către cei de la PCGarage, “Balaur” a obținut următoarele rezutate:
– Tomb Rider 80 FPS
– Counter Strike 293 FPS
– The Witcher 78 FPS
– The Division 75 FPS
– GTA 96 FPS
– Fortnite 157 FPS

Cum spuneam, prețul de achiziție este de 3.699 lei, iar dacă sunteți curioși de un test imparțial, Gabriel de la arenait i-a făcut deja un review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.