Mouse de gaming Acer Predator Cestus 310 PMW910

Luna trecută Acer a avut mai multe lansări de produse, printre care și unele accesorii de gaming. Așa ca astăzi am să vă prezint Predator Cestus 310 (MW910), un mouse de gaming accesibil lansat în 2019.

Mouse de gaming Acer Predator Cestus 310 PMW910

Mouse de gaming Acer Predator Cestus 310 PMW910

Cestus 310 este un mouse de tip palm grip, proiectat să nu-ți obsească mâna atunci când îl folosești în sesiuni lungi de gaming.

Design-ul, după cum puteți observa și din poze, este unul clasic, cu un plastic negru mat, doar butoanele sunt lucioase. Iluminarea este de tip led și este în 4 culori (galben, albastru, roșu și verde) și scoate în evidență logo-ul Predator și rotișa de scroll. Butonu de pe partea inferioară de lângă senzorul IR, poate fi folosit pentru a opri iluminarea.

Specificațiile lui Cestus 310 sunt: un cablu de 1,8m la care este atașat un conector USB, un senzor optic cu o rezoluție de 4200 dpi (sunt 4 niveluri care pot fi setate pentru DPI), 6 butoane care din păcate nu beneficiază de soft pentru configurare, si rotița pentru scroll. Conform specificațiilor durata de viață a switch-urilor este de 10 milioane de click-uri.

Pustiul meu folosește un mouse Hyperx pulsefire core cu specificații asemănătoare (chiar mai bune la DPI-6200) și în aceeași zona de preț, așa că l-am pus să se joace o perioada cu Cestus 310 pentru a putea face o comparație între cele 2. Singurele diferențe (minore) pe care le-a sesizat sunt de design și de felul cum se simte în mână. În rest, în jocuri se comportă la fel de bine, chiar și în PUBG.

Mouse de gaming Acer Predator Cestus 310 PMW910-2

Mouse de gaming Acer Predator Cestus 310 PMW910-2

Mouse-ul Acer Predator Cestus 310 este un mouse pe care îl recomand dacă îl găsiți la un preț mai bun decât cel de la eMAG, de 199 de lei, mai potrivit este cel de 149 de lei, pret pe care îl găsiți la cel.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.