Lenovo Thinkpad X1 Nano cel mai usor (doar 907g) iar Thinkpad X1 Fold este primului PC pliabil din lume ce il poti comanda

Lenovo lansează cel mai nou si cel mai usor (907 grame) laptop din portofoliul X1, ThinkPad X1 Nano, bazat pe platforma Intel Evo și alimentat de procesoare Intel Core de generație a 11-a, cu un ecran 2K de 13 inci şi cu un raport de aspect de 16:10.

Lenovo Thinkpad X1 Nano cel mai usor (doar 907g) iar X1 Fold este primului PC pliabil din lume ce il poti comanda

Lenovo Thinkpad X1 Nano cel mai usor (doar 907g) iar X1 Fold este primului PC pliabil din lume ce il poti comanda

ThinkPad X1 Nano are patru difuzoare și patru microfoane şi este compatibil cu tehnologiile Dolby Vision și Dolby Atmos. Noul laptop dispune de conexiune WiFi 6, și o funcție opțională 5G cu lățime de bandă mai mare.

Alte cateva specificaţii si funcţii aale lui ThinkPad X1 Nano:
– Dotat cu procesoare Intel Core i7 de până la generația a 11-a cu placă grafică Intel Iris X,
– Portul Thunderbolt  4
– X1 Nano este primul ThinkPad care oferă o suită actualizată de funcții AI și funcții biometrice de securitate ThinkShield. Printre acestea se numără o nouă funcție de recunoaștere vocală și funcție de detectare a prezenței umane, care permit conectarea fără atingere și blocarea dispozitivului atunci când utilizatorul se îndepărtează de laptop. O altă caracteristică importantă este cititorul de amprentă digitală Match on Chip.
– X1 Nano poate fi preinstalat cu sistemul de operare Windows 10 Pro sau Ubuntu® Linux® și dispune de 5G opțional.
– Un ecran Dolby Vision 2K de 13 inci cu un raport de aspect de 16:10, cu spațiul de culoare 100% sRGB. Sunt disponibile și opțiuni de ecran tactil.
– Sistemul audio include patru difuzoare Dolby Atmos pentru un sunet captivant și patru microfoane ce captează sunetul la 360° pentru apeluri audio-video clare.

Lenovo anunță, după cinci ani de dezvoltare, disponibilitatea pentru comandă a primului PC pliabil din lume, ThinkPad X1 Fold, un gadget portabil echipat cu procesoare Intel Core cu tehnologie Intel Hybrid bazate pe programul de inovație Intel Athena Project. Şi ThinkPad X1 Fold are funcția opțională 5G.

ThinkPad X1 Fold este acum disponibil pentru comandă, la fel sunt și accesoriile opționale, precum tastatura Bluetooth Mini Fold, care poate fi introdusă și încărcată fără fir în interiorul sistemului; Lenovo Mod Pen, cu care utilizatorii pot lua notițe, adnota sau semna documente și suportul Lenovo Easel Stand pentru așezarea ușoară a laptopului pe birou.


Ne bucurăm să lansăm nu doar unul, ci două dispozitive incredibile, care vor remodela experiența utilizatorilor, să le oferim acestora sunet și imagini revoluționare, conexiuni 5G și dispozitive ultra-ușoare și ultra-portabile pentru noul mediu de lucru hibrid.


Christian Teismann, Președinte Commercial PC și Smart Devices Business


 Continuăm să dezvoltăm în baza parteneriatului cu Lenovo pentru a stimula inovația și a oferi noi experiențe PC. ThinkPad X1 Nano și ThinkPad X1 Fold, realizate datorită programul de inovație Project Athena, sunt dovada angajamentul nostru pentru inovația PC-urilor.


Gregory Bryant, Vicepreședinte Executiv Intel și Director General al Client Computing Group

ThinkPad X1 Fold cu Windows 10 este disponibil pentru comandă cu prețuri începând de la 2.499 de dolari și va fi expediat în câteva săptămâni.

ThinkPad X1 Nano urmează să fie disponibil în al patrulea trimestru din 2020. Prețurile vor începe de la 1.399 de dolari.

Lenovo Thinkpad X1 Nano cel mai usor (doar 907g) iar X1 Fold este primului PC pliabil din lume ce il poti comanda

Lenovo Thinkpad X1 Nano cel mai usor (doar 907g) iar X1 Fold este primului PC pliabil din lume ce il poti comanda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.