Motorola a lansat moto g9 plus – preţ şi disponibilitate în România

Motorola a prezintat astazi la nivel global moto g9 plus, telefon care va fi disponibil pe piața din România într-o ofertă specială de lansare începând cu 24 septembrie şi va putea fi achiziționat din magazinele Altex și online pe altex.ro, la prețul de 999 lei, împreună cu un set de căști audio earbuds.

Motorola a lansat moto g9 plus - preţ şi disponibilitate în România

Motorola a lansat moto g9 plus – preţ şi disponibilitate în România

Castile Motobuds Charge au o bateriei de 2×50 mAh și rezistenț la apă IPX5. În plus, căștile motobuds se pot încărca direct de la dispozitivul Motorola, folosind doar 3% din bateria telefonului pentru 5 ore de content audio.

moto g9 plus are un sistem de camere quad de 64MP, o baterie de 5000mAh și cel mai mare ecran de pe un telefon moto g, de 6,8 inci Max Vision FHD+ cu HDR10, cu 128 GB spațiu de stocare și un port pentru un card microSD pentru o memorie de până la 512 GB.

Camera principală a lui moto g9 plus are 64MP și este dotată cu tehnologia Quad Pixel și Night Vision. În plus, dispozitivul este echipat cu obiectivul cu unghi foarte larg, cu o cameră Macro Vision care permite apropierea de subiect cu de 4 ori mai mult decât un obiectiv standard și cu senzorul de adâncime care surprinde portrete cu aspect profesional.

Capabilitățile AI ale procesorului Qualcomm Snapdragon 730G încorporat în moto g9 plus, oferă fotografii uimitoare, jocuri îmbunătățite și performanțe optimizate. De asemenea, are o performanță cu 57% mai rapidă și o eficiență energetică îmbunătățită cu 20%.

Bateria de 5000 mAh a lui moto g9 plus oferă două zile de autonomie cu o singură încărcare, pentru muzică timp de 147 ore, videoclipuri timp de 19 ore sau navigare pe site-uri web timp de 14 ore. În plus, încărcătorul TurboPower 30 oferă 12 ore de baterie, în mai puțin de 10 minute de încărcare.

Specificaţiile complete a lui moto g9 plus le puteti găsi in imaginea de mai jos, aşa cum au sosit în comunicat.

Cum spuneam, moto g9 plus va fi disponibil din 24 septembrie în la Altex,  la prețul de 999 lei, împreună cu un set de căști audio earbuds.

Motorola a lansat moto g9 plus - preţ şi disponibilitate în România-specificatii

Motorola a lansat moto g9 plus – preţ şi disponibilitate în România-specificatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.