Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire

Acer a prezentat în aceste zile noile notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire, toate oferind performanța noilor procesoare Intel Core din a 11-a generație, cu grafică Intel Iris Xe, cu funcții intuitive și cele mai recente tehnologii, într-un pachet subțire și ușor.

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire-Acer Swift 3X

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire-Acer Swift 3X

Acer Swift 3X – Subțire, ușor și performant
Swift 3X este echipat cu noua soluție grafică Intel Iris Xe MAX,  cu procesoare Intel Core din a 11-a generație, are o greutate de 1,373 kg, o baterie cu o durată de viață de până la 17,5 ore și, dacă este necesar, poate fi încărcat rapid pentru a oferi patru ore de utilizare în doar 30 de minute.

Ecranul lui Swift 3X este FHD IPS de 14 inci care acoperă 72% din gama de culori NTSC și oferă un raport ecran-carcasă de 84%, în timp ce conținutul se încarcă mai repede datorită vitezelor mari de transfer oferite de Intel Wi-Fi 6 (Gig+). Swift 3X vine, de asemenea, cu o gamă largă de porturi, inclusiv USB-C, Thunderbolt™ 4 și USB3.2 Gen 2, asigurând un transfer de date rapid și convenabil.

Acer Swift 3X (SF314-510G) va fi disponibil în EMEA din din Noiembrie la prețuri începând de la 849 EUR.


Seria Swift a fost întotdeauna despre portabilitate, încercând să înglobeze cât mai multă putere într-un dispozitiv cât mai ușor. Noul Swift 3x continuă această mentalitate, cu o grafică dedicată într-un șasiu elegant, pentru cei care au nevoie de stil și performanță în mișcare.


Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc.

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire-Acer-Spin-5

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire-Acer-Spin-5

Acer Spin 5 – Ultra-subțire. Cu ecran tactil. Convertibil.
Acer Spin 5, premiat în 2020 cu Red Dot Design, este un notebook convertibil cu ecran tactil, o greutate de doar 1,2 kg, grosime de 14,9 mm si un design cu balamale la 360 de grade care îi permite să se transforme într-o varietate de moduri diferite, cum ar fi modul tabletă pentru notițe sau modul clamshell pentru tastare, unde tastatura este ușor ridicată pentru a oferi o experiență de tastare ergonomică și performanțe termice îmbunătățite.

Spin 5 este echipat cu un procesor Intel Core până la i7 din a 11-a generație, cu grafică Iris Xe. Ramele acestuia sunt ultra-înguste de 7,78 mm ce permit un raport ecran-carcasă de 80%, extins cu un afișaj 3:2 IPS VertiView care oferă 18% mai mult spațiu pe ecran comparativ cu un afișaj 16:9 și permițând spațiu amplu pentru a utiliza cât mai creativ Acer Active Stylus cu tehnologie Wacom AES. Ecranul tactil și touchpad-ul sunt acoperite de un strat opțional de sticlă antimicrobiană Corning Gorilla Glass.

În plus, Acer Spin 5 are o bateria ce oferă o durată de viață de până la 15 ore, multiple porturi USB Type-C cu certificare Thunderbolt 4, Killer 1650 Wi-Fi și boxe duble orientate spre față.

Acer Spin 5 (SP513-55N) va fi disponibil în EMEA din Decembrie 2020 la prețuri începând de la 1,099 EUR.

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire-Acer-Spin-3

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire-Acer-Spin-3

Acer Spin 3 – Productivitate la 360 de grade
Spin 3, portabil și ușor, este un notebook de 13,3 inci cu format 16:10 și care se mândrește cu un afișaj multi-touch IPS WQXGA (2560×1600). La fel ca Spin 5, acesta dispune și de cele mai noi procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Iris Xe pentru a oferi profesioniștilor și artiștilor performanțe solide. Ecranul Spin 3 se rotește la 360 de grade, oferind utilizatorilor posibilitatea de a lucra și de a se juca în orice mod le este lor confortabil. De asemenea, vine cu un stylus activ Acer încorporat cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune pentru a profita la maximum de ecranul tactil. Combinat cu SSD-uri duale, o pereche de porturi USB Type-C cu Thunderbolt™ 4 și Killer 1650 Wi-Fi, Spin 3 este o alegere excelentă pentru studenți sau profesioniștii care lucrează în mișcare.

Acer Spin 3 (SP313-51N) va fi disponibil în EMEA din Decembroe 2020 la prețuri începând de la 899 EUR.

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire

Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire

Acer Aspire 5 – Un laptop practic și performant
Cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 11-a generație cu grafică Iris Xe sau NVIDIA GeForce MX450, gama de notebook-uri Aspire 5 permite utilizatorilor să realizeze simultan mai multe sarcini. Ideal pentru productivitate, ecranul tactil IPS full HD al notebook-ului este înconjurat de rame înguste care permit un raport ecran-carcasă de peste 80%. Acest accent pe aspect continuă pe un șasiu elegant, cu aspect profesional, care încorporează până la 24 GB memorie DDR4 și un spațiu de stocare de până la 1 TB pe SSD M.2 PCIe și 2 TB pe HDD. Un design ergonomic al balamalei ridică Aspire 5 și înclină tastatura acestuia într-un unghi pentru tastare confortabilă, proiecție mai bună a sunetului și ventilație îmbunătățită, iar Acer Color Intelligence îmbunătățește aspectul vizual.

Modelele Acer Aspire (A514-54 14″, A515-56 15.6″, A517-52 17.3″ ) vor fi disponibil în EMEA din Noiembrie la prețuri începând de la 599 EUR.

One Reply to “Acer anunță cele mai noi notebook-uri din seriile Swift, Spin și Aspire”

  1. Pingback: Review laptop 2 in 1 ACER Spin 3 2019 SP314-54N-5310 (video) - vastIT.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.