Când va fi Black Friday la eMAG 2020 (vineri 13 noiembrie 2020)?

Dacă vă întrebați care va fi data în care eMAG va organiza campania cu reduceri de Black Friday 2020, răspunsul se află chiar pe canalul oficial de youtube al acestora, unde se poate observa data de 13 noiembrie 2020 (cade într-o vineri 13).

Când va fi Black Friday la eMAG 2020 (vineri 13 noiembrie 2020)

Când va fi Black Friday la eMAG 2020 (vineri 13 noiembrie 2020)


Au apărut primele informații despre ofertele eMAG Black Friday 2020 – ediția a 10-a, din 13 Noiembrie, vezi AICI la ce ora!


Campania de la eMAG rămâne de departe cea mai așteptată campanie de reduceri din an, din România. Pe lângă reducerile bune pe care cei de la emag le afișează în fiecare an nu trebuie să uităm de “surprizele” care vin o dată cu produsele speciale. Vă amintesc faptul ca anul trecut a existat printre surprize o mașină Ferrari GTC4 Lusso.

Revenind la teaser-ul publicat de eMAG pe youtube, acesta pare să fie prezentarea unui nou blockbuster SF (vezi X-ul care te poate duce cu gândul la serialul Dosarele X), cu tente thriller sau poate chiar horror, ținând cont de vineri 13, noiembrie 2020.

Dacă vrei să afli ce s-a întâmplat anul trecut de Black Friday la eMAG poți verifica articolul de dedicat pe care l-am făcut anul trecut. Până la campania de BF 2020, află că mâine dimineață la eMAG va începe campania de reduceri online shopping days.

Ca de fiecare dată voi face live blogging cu evenimentul din acest an, iar toate informatiile despre Black Friday 2020 le veți găsi pe pagină dedicată, așa că fiți pe fază si urmarește blogul.

Apropo, cei de la Altex cel mai probabil vor organiza campania de Black Friday începând cu data de pe data de 28.10.2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.