Synology a lansat DS1621+, primul NAS echipat cu AMD Ryzen

Synology DS1621+ este un NAS cu 6 bay-uri și procesor AMD Ryzen, NAS destinat creatorilor de conținut și mediului business.

Synology a lansat DS1621+, primul NAS echipat cu AMD Ryzen

Synology a lansat DS1621+, primul NAS echipat cu AMD Ryzen

Noul DS1621+ este echipat cu un procesor de ultimă generație, AMD Ryzen cu patru nuclee, ce oferă o viteză secvențială de scriere de până la 1.1GB/s, cu 75% mai mare față de generația anterioară, dar și o citire random 4KB cu 110K IOPS, cu 174% mai mult decât modelul anterior.


În această perioadă, mai mult ca oricând, clienții noștri se bazează pe soluțiile Synology pentru a stoca și utiliza date esențiale, atât pentru uz personal, cât şi în interes de serviciu. DS1621+ este conceput pentru a fi o soluție versatilă care ajută creatorii de conținut şi mediile de afaceri să aibă o stocare rapidă, fiabilă și de mare capacitate, precum şi o experiență de utilizare uşoară cu back-up rapid și fără efort pentru PC-uri și mașini virtuale.


Hewitt Lee, Director of Synology Product Management Group

DS1621+ este echipat cu două sloturi M.2 2280, ceea ce permite instalarea de SSD-uri NVMe, are posibilitatea de instalare a unei plăci de reţea 10GbE (compatibile cu modelul E10G17-F2, E10G18-T2 sau E10G18-T1), dispune de șase compartimente pentru unități de stocare, cu posibilitatea de extindere a acestora la 16, folosind extensia Synology DX517.

Sistemul de operare este acelasi DMS, ce oferă o varietate de soluții pentru back-up și restaurare a datelor, acoperind cele mai frecvente situații.

Eu folosesc la birou 2 NAS-uri de la Synology și pot confirma că poate înlocuii cu succes foarte multe servicii de care are nevoie un small business (fileserver, integrare AD, print server, VPN, Backup, firewall, DHCP, DNS,….).

Synology DS1621+ include o garanție de 3 ani care poate fi extinsă la 5 ani iar preţul acestuia la PCGarage este de 4877 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.