XPG lansează coolerul LEVANTE 360 cu răcire lichidă şi iluminare RGB

XPG anunță lansarea coolerului XPG LEVANTE 360, un cooler pentru procesor cu răcire pe lichid ce foloseşte tehnologie de pompare Asetek din generația a 7-a și 3 ventilatoare, pentru PC-uri de Gaming.

XPG lansează coolerul LEVANTE 360 cu răcire lichidă

XPG lansează coolerul LEVANTE 360 cu răcire lichidă

Soluțiila de răcire brevetate Asetek din a 7-a generație include o pompă cu funcție de control PWN, un radiator masiv de 360 mm și o placă de cupru optimizată termic cu microcanale subțiri de doar 0,15 mm pentru a oferi o suprafață mai mare și creșterea eficienței schimbului de căldură.

LEVANTE 360 are trei ventilatoare FDB cu PWM, cu inel dublu de 120 mm iluminate, care utilizează un design al motorului cu rulmenți dinamici (FDB) și PWM cu 4 pini. Ventilatoarele sunt proiectate cu un mecanism de repornire automată și sunt optimizate pentru fiabilitate (până la 40.000 de ore la 40° C MTBF) minimizând zgomotul la 34 dB chiar și atunci când sunt pe un ciclu complet cu debit de aer mare (61.5CFM).

Fiecare ventilator este echipat cu douăzeci de LED-uri RGB, iar capacul pompei de lichid este, de asemenea, iluminat RGB. Pentru cei care nu doresc să utilizeze conectorul ARGB conectat direct la placa de bază aleasă și controlul software aferent (majoritatea mărcilor importante acceptate) este inclus un controler ARGB suplimentar, care poate fi folosit și pentru a permite utilizatorilor să regleze cu ușurință modurile de iluminare presetate, viteza sau luminozitatea RGB.

XPG LEVANTE 360 are o garanție de 5 ani, însă momentan nu sunt informaţii despre disponibilitate și prețuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.