Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 10/25GbE

Synology a anunțat astăzi două produse ce completează seria sa de unități SSD M.2 NVMe Enterprise pentru cache, precum și plăcile de rețea 10/25GbE destinate soluțiilor de stocare.

Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 1025GbE

Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 1025GbE

Noile modele de SSD-uri cu capacitate 800 GB din seriile  SNV3400 M.2 2280 și SNV3500 M.2 22110 NVMe sunt concepute pentru a permite utilizatorilor cu seturi de date mai mari să memoreze în cache un volum mai mare de date, permițând îmbunătățiri ale performanței în comparație cu matricele bazate pe HDD.

Placa de rețea 10GbE SFP+ E10G21-F2 dual-port completează gama de mare viteză existentă, în timp ce modelul 25GbE SFP28 E25G21-F2 dual-port oferă clienților opțiuni de conectivitate chiar mai rapide, de 25GbE.


Cele mai noi modele NAS din portofoliul nostru sunt construite pentru extindere, astfel încât să poată satisface viitoarele nevoi de stocare, cache și de conectivitate ale clienților noștri. Cu acest ultim val de versiuni, continuăm să construim pe acea bază pentru a oferi un ecosistem solid de opțiuni de stocare și de rețea.


Peggy Weng, Synology Product Manager

SSD-urile din seria Synology SNV3000 sunt  concepute pentru a sprijini aplicațiile care folosesc intensiv memoria cache, acolo unde integritatea datelor este de o importanță capitală, incluzând aici virtualizarea, stocarea bazelor de date cu volum mare de trafic și proiectele AI și HPC.


Pentru a satisface nevoia în continuă creștere pentru soluții de stocare cu performanță ridicată și de mare capacitate, am introdus anul trecut SSD-urile M.2 NVMe pentru cache. Unitățile noastre de clasă Enterprise au fost bine primite, în special pentru performanța și integrarea lor perfectă cu gama noastră de produse.


Julien Chen, Product Manager la Synology

Cu peste 205.000/40.000 număr maxim de citiri/scrieri IOPS aleatorii 4K și o anduranță de 500 TBW, seria SNV3000 oferă în mod constant o memorie cache rapidă  și reduce în mod eficient latența în diferite scenarii, de la post producție multimedia până la aplicații de baze de date. Integrarea completă cu Synology DiskStation Manager (DSM) permite obținerea de date analitice pe toată durata de viață pentru fiecare unitate din seria SNV3000, pe baza încărcărilor efective de lucru.

Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 1025GbE-spec m2

Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 1025GbE-spec m2

Lățime de bandă mai mare pentru aplicații multi-user care utilizează intensiv date


Cum din ce în ce mai multe companii care se bazează pe aplicații cu utilizare intensivă a datelor, vedem o nevoie constantă de sisteme capabile să gestioneze un flux de date mai mare. De aceea, adăugăm plăci de rețea de 25 GbE în gama noastră.


Peggy Weng, Synology Product Manager

E10G21-F2 și E25G21-F2 sporesc randamentul și performanța sistemelor compatibile Synology pentru sarcini ce solicită lățime mare de bandă, cum ar fi distributed computing, AI sau aplicații de date mari, backup-ul unui număr mare de dispozitive sau sprijinirea mai multor utilizatori simultani pentru aplicații de stocare centralizat.

Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 1025GbE-spec retea

Synology lansează SSD-urile NVMe M.2 de mare capacitate și plăcile de rețea 1025GbE-spec retea

E25G21-F2 are compatibilitate anterioară cu echipamentele SFP+ de 10GbE, reducând costurile de instalare și implementare în rețelele hibride.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.