realme a lansat modelul realme 8 5G la un preț foarte bun

realme a lansat astăzi noul model realme 8 5G, ce cel mai accesibi telefon cu 5G din România și care vine echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, fiind astfel unul dintre primele telefoane din lume care integrează acest procesor.

realme a lansat modelul realme 8 5G la un preț foarte bun

realme a lansat modelul realme 8 5G la un preț foarte bun

Procesorul MediaTek Dimensity 700 5G este realizat în procesul de fabricație de 7nm, cu opt nuclee ce pot funcționa până la 2.2GHz și un GPU ARM Mali-G57.

realme 8 5G este dotat cu un ecran de 6.5 inch care are o rezoluție Full HD+, o rată de refresh de 90Hz, un raportul corp-ecran de 90.5%, o luminozitatea maxima de 600 nits și o densitatea de pixeli de 405PPI.

Camera principală a lui Realme 8 5G este de 48MP cu 6 lentile, F/1.8 și funcție PDAF. Cea de a doua camera este una de 2MP pentru fotografia Macro, ce poate fi folosită de la o distanță de 4cm, în timp ce a treia camera foto este responsabilă pentru fotografia de tip portret.

Camera frontală integrată în display este o unitate cu f/2.1, 5 lentile și o rezoluție de 16MP, care integrează funcții avansate precum Portrait, Panoramic, AI Beauty, HDR, recunoaștere facială sau Super Nightscape.

Bateria este de 5000mAh integrată care dispune de încărcare rapidă la 18W, dar și de o funcție unică care va oferi extra autonomie. Din cauză că tehnologia 5G consumă foarte multă energie, telefoanele cu 5G au tendința de a avea o autonomie mai slabă în comparație cu telefoanele 4G. Pentru a rezolva această problemă, realme a integrat tehnologia Smart 5G Power Saving ce poate gestiona mai bine resursele telefonului ș comută între 4G și 5G într-un mod inteligent. Astfel, cand nu este nevoie de 5G, telefonul va fi comutat pe 4G pentru a consuma mai puțină baterie. Această tehnologie reușeste să ofere un consum  energetic cu 30% mai mic în comparație cu alte telefoane care nu integrează tehnologia Smart 5G Power Saving.

realme 8 5G are slotul pentru card de memorie (suporta card SD până la 1TB) și doua sloturi pentru cartele SIM, are instalat Android 11 cu interfață realme UI 2.0 și va fi disponibil la partenerii locali începând cu 18 mai la un preţ ce porneşte de la 879,99 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.