ADATA lansează modulele de memorie DDR5-4800

ADATA anunță astăzi ADATA DDR5-4800, o nouă generație de module de memorie DDR5 capabile să atingă frecvențe de până la 4800 MT/s și cu o capacitate de până la 32 GB. În plus, ADATA a colaborat cu șase producători importanți de plăci de bază, inclusiv AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI și ROG pentru a asigura performanțe și compatibilitate optime pe o gamă cât mai largă de plăci de bază.

ADATA lansează modulele de memorie DDR5-4800

ADATA lansează modulele de memorie DDR5-4800


Prin capabilitățile noastre puternice de cercetare și dezvoltare și parteneriatele strânse cu principalii producători de plăci de bază din lume, ne-am angajat să oferim module de memorie cu performanțe superioare, de generație viitoare, capacități mai mari și stabilitate sporită. În lunile următoare vom continua să lansăm o gamă diversificată de produse DDR5 pentru a satisface diferitele nevoi ale creatorilor, gamerilor și a altor utilizatori.


Nick Dai, Senior Manager DRAM Products ADATA

Comparativ cu modulele de memorie din generația anterioară, DDR5 permite alocarea unei lățimi de bandă mai mari fiecărui nucleu al procesorului, îmbunătățind considerabil performanța generală a computerului. ADATA DDR5-4800 are frecvențe de până la 4800 MHz și vine în variante de 8 GB, 16 GB sau 32 GB. De asemenea, noile memorii au tehnologie ECC (Error Correcting Code) și PMIC (Power Management Intergated Circuit) pentru transmisii cât mai precise de date și o eficiență energetică îmbunătățită.

Platforma INTEL de generația 12-a va beneficia în curând de utilizarea modulelor de memorie DDR5, iar ADATA a efectuat teste comune cu producătorii de plăci de bază AORUS, ASROCK, ASUS, GIGABYTE, MSI și ROG pentru a asigura compatibilitatea și performanța optimă. Modulele de memorie DDR5-4800 vor fi disponibile în variante de 8 GB, 16 GB și 32 GB sau dual-kit-uri cu capacități de 2x8GB, 2x16GB și 2x32GB. Variantele SO-DIMM vor fi disponibile până în al patrulea trimestru al acestui an pentru a satisface nevoile utilizatorilor de laptopuri.

Modulele de memorie ADATA DDR5-4800 respectă standardele JEDEC și RoHSsi cand vor ajunge pe piață vor beneficia de garanție pe viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.