Allview anunță startul campaniei Black Friday 2021 astăzi 22 octombrie

Allview, anunță lansarea campaniei de Black Friday sub denumirea Black Days, campanie care va avea loc în perioada 22 octombrie – 15 noiembrie 2021, cu reduceri de până la 60% și care se va desfășura etapizat. Ofertele vor fi adăugate în mai multe episoade, pe categorii de produse.

Allview anunță startul campaniei Black Friday 2021 astăzi 22 octombrie

Allview anunță startul campaniei Black Friday 2021 astăzi 22 octombrie

Printre primele produse care vor intra la reducere în campania din acest an vor fi modelele de televizoare Allview QLED TV și cele ale seriei ePlay7100, disponibile în trei variante de diagonală: 43”, 50” și 65”. Clienții ce vor alege unul dintre aceste modele vor beneficia fie de un cadou, fie de cadou însoțit de discount.

Prima etapă a ediției din acest an include și alte modele de televizoare Smart (modelele HD, Full HD, 4K) prevăzute cu sistem de operare Android TV și Google Assistant integrat, încadrate în noua clasă energetică E.

Următoarele episoade ale campaniei, vor include și celelalte categorii de produse din portofoliul companiei: smartphone-uri, laptopuri, tablete și smart device-uri, pentru care Allview a pregătit reduceri de până la 60%.

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 5000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de aproximativ 10 milioane de euro și reduceri totale de aproximativ 3 milioane de euro.

Ofertele vor fi disponibile exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.