Allview lanseaza televizorul Smart (Android TV) ePlay 6500 de 32 inch compatibil pentru programul „Rabla pentru electrocasnice”

Allview completează seria 6500 cu noi modele de televizoare Smart din gama ePlay și lansează 32ePlay6500-H/1, primul model al seriei ePlay 6500 cu diagonala de 32 inch, paneluri DLED ce integrează tehnologia VA (Vertical Alignment) care asigură o creștere a ratelor de contrast cu până la 400% și a uniformității nivelului de negru cu 200% față de tehnologia IPS.

Allview lanseaza televizorul Smart ePlay 6500 de 32 inch-v2

Allview lanseaza televizorul Smart ePlay 6500 de 32 inch-v2

Primul model al seriei ePlay 6500 este un Smart TV cu diagonala de 32 inch, cu un design subțire, cu opțiunea Dolby Audio și care este încadrat în noua clasă energetică E, deci are un consum redus de energie și este potrivit pentru a fi achzitionat prin programul „Rabla pentru electrocasnice”. 


În urmă cu aproape trei ani am lansat pe piața românească primele modele de televizoare Allview, asumându-ne promisiunea față de consumatori că le vom oferi produse ce integrează tehnologii de top, prin care își pot îmbunătăți viața de zi cu zi și pe care le vor putea achiziționa la prețuri competitive. Astăzi, ne mândrim că am reușit să respectăm acea promisiune, iar ca dovadă stau rezultatele ediției din acest an a programului național „Rabla pentru electrocasnice”, în cadrul căruia peste 20% dintre voucherele solicitate la categoria televizoare au fost folosite pentru achiziționarea unor dispozitive Allview. În ultimul an, rolul televizorului în viața noastră s-a schimbat, iar pe măsură ce locuințele s-au transformat treptat în sală de conferință, birou, școală, sală de sport, restaurant, Allview a încercat să ofere TV-ului noi valențe, inclusiv funcția de control a device-urilor Smart din locuință.


Lucian Peticilă, General Manager Allview

ePlay6500-H/1 beneficiază de display-uri DLED de 60Hz, realizate folosind tehnologia VA (Vertical Alignment),  cu un negru profund, contrast nativ mai mare și cu opțiuni precum: Dynamic noise reduction, Gamma control, Control contrast local sau Game mode, iar sunetul Dolby Audio este distribuit cu ajutorul celor două difuzoare de câte 8W integrate.

Datorita sistemului de operare Android TVTM, 32ePlay6500-H/1, permite instalarea de aplicații prin Google Play Store, inclusiv cele precum: Netflix, Youtube, HBO GO, Prime Video, iar cu ajutorul funcției Chromecast încorporate, pote fi vizualizat conținut de pe telefon direct pe televizor.

Pe partea de conectivitate, noul telefizor smart Allview este dotat cu 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, slot CI+, ieșire audio digitală, jack 3.5 mm pentru căști, precum și conector pentru DVB-T/T2/C/analog.

32ePlay6500-H/1 este disponibil la prețul special de 899 RON, iar cei care vor comanda televizorul în perioada 07–14 octombrie vor beneficia de un discount de 200 lei, aplicat prețului de lansare de 1099 lei. Detalii și specificatii complete despre noul televizor 32ePlay6500-H/1 gasiti pe pagina celor de la Allview.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.