Kingston anunta noile module FURY Beast DDR5

Kingston a anunțat astăzi primele memorii Kingston FURY Beast DDR5, memorii RAM optimizate pentru Intel XMP 3.0 cu viteze de la 4800MHz.

Kingston anunta noile module FURY Beast DDR5

Kingston anunta noile module FURY Beast DDR5

Kingston FURY Beast DDR5 sunt lansate în același timp cu noul chipset Intel Z690 și noile procesoare Intel Core din generaţia 12 denumite și Alder Lake-S. Acest lucru înseamnă că Intel oferă prima platformă care utilizează noul standard de memorie, aducând performanțele și avantajele DDR5 către un public global.

Memoriile Kingston FURY Beast DDR5 oferă gaming la setări extreme, streaming 4K+ şi randarea de conținut 3D/animaţie, la un cu totul alt nivel, oferind stil și performanță în același timp. Kingston FURY Beast DDR5 oferă caracteristici îmbunătățite, cum ar fi funcția on-die ECC (ODEC) pentru o stabilitate îmbunătățită la viteze extreme, subcanale duble pe 32biți pentru o eficiență sporită și un circuit integrat pentru managementul de putere(PMIC) pe fiecare modul în parte.


Suntem încântați că noul standard DDR5 este în sfârșit aici și că primele soluții oferite fac parte din gama Kingston FURY; pregătite pentru gameri și entuziaști deopotrivă. Suntem mândri că utilizatorii pot construi sisteme cu încredere, știind că noile memorii DDR5 Kingston FURY Beast au fost testate și aprobate de MSI, ASUS, ASRock și Gigabyte, cei mai mari producători de plăci de bază din lume2.


Iwona Zalewska, DRAM Business Manager, Kingston EMEA

Oferind viteze superioare, Plug N Play la 4800MHz, Kingston Fury Beast DDR5 sunt ideale pentru gamerii și pasionaţii care caută performanțe mai mari de la platformele lor de ultimă generație.

Kingston FURY Beast DDR5 oferă viteze Plug N Play la 4800MHz, sunt compatibile si certificate cu Intel XMP 3.0, ceea ce înseamnă că utilizatorii se pot aștepta la o experiență de overclock ușoară, stabilă și sigură. 

Kingston FURY Beast DDR5 sunt disponibile ca module independente de 16GB sau kit-uri de 2 unități, la viteze de 4800MHz și 5200MHz. Ele beneficiază de o garanție pe viață şi de legendara fiabilitate Kingston.

Part Number

Capacitate

KF548C38BB-16

16GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Single Module

KF548C38BBK2-32

32GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Kit de 2

KF552C40BB-16

16GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Single Module

KF552C40BBK2-32

32GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Kit de 2

Kingston FURY Beast DDR5 funcții și specificații:

 • Viteze de lucru standard foarte mari: Cu viteze agresive pornind de la 4800MHz, DDR5 este cu 50% mai rapid decât DDR4.
 • Stabilitate îmbunătățită pentru overclock: On-die ECC (ODECC) ajută la menținerea integrității datelor pentru a susține performanța finală în timp ce depășiți toate limitele.
 • Eficiență crescută: Gestionarea excepțională a datelor de către DDR5 este cel mai bine pusă în valoare prin cele mai recente jocuri, programe și aplicații cu cerinţe ridicate.
 • Certificare și compatibile Intel® XMP 3.0: Oferă timing-uri pre-optimizate, viteze și voltaje optime pentru un overclock rapid și sigur, dar și profiluri personalizabile utilizând un PMIC programabil.
 • Aprobate de cei mai mari producători de plăci de bază din lume2: Memoriile au fost testate și aprobate de cei mai mari producători de plăci de bază din lume pentru a putea realiza un upgrade sigur.
 • Radiator low-profile: Noul radiator combină stilul îndrăzneț și capacitatea de a dispersa rapid aerul cald.
 • Capacitate:
  • Modul – 16GB
  • Kit cu două module – 32GB
 • Frecvență: 4800MHz, 5200MHz
 • Latență: CL38, CL40
 • Voltaj: 1V, 1.25V
 • Temperatură de funcționare: 0°C-85°C
 • Dimensiuni: 35 mm x 34.9 mm x 6.62 mm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.