Philips lansează noua generație de monitoare Momentum Designed for Xbox cu HDMI 2.1

Philips a lasat Momentum Designed for Xbox, o nouă gamă de monitoare de gaming, monitoare care vin echipate cu HDMI 2.1, capabile de rezoluție 4K și un refresh rate de 120 Hz.

Philips lansează noua generație de monitoare Momentum Designed for Xbox cu HDMI 2.1

Philips lansează noua generație de monitoare Momentum Designed for Xbox cu HDMI 2.1

Portofoliul de monitoare de gaming Philips s-a extins cu două noi modele “Designed for Xbox” 329M1RV (31,5 inci /80 cm diag.) și 279M1RV (27 inci / 68,5 cm diag.), ambele modele beneficiaza de port HDMI 2.1, cu rezoluții 4K și rate de refresh de 120Hz, 

Philips Momentum 329M1RV beneficiază de certificarea VESA DisplayHDR 400, care oferă o îmbunătățire semnificativă față de afișajele SDR, având o luminozitate mai mare, un contrast mai bun și culori uimitoare. Iar Philips Momentum 279M1RV este certificat VESA DisplayHDR 600 cu luminanță maximă și o gamă de culori crescută pentru o redare realistă a imaginilor din jocuri și filme. Această experiență de gaming fluidă, fără efectul de screen tearing, este asigurată și de tehnologia AMD FreeSync Premium în cazul lui Philips Momentum 329M1RV.

Philips Momentum 279M1RV dispune de un panou Nano IPS, care oferă o culori realiste și un unghi larg de vizualizare având o acoperire de până la 98% a spațiului cromatic DCI-P3. Acest model dispune și de USB-C, compatibilitate G-SYNC, ceea ce înseamnă că monitorul sincronizează rata de refresh cu imaginile oferite de placa video pentru o experiență de joc mai fluidă, asigurând imagini frumoase și un avantaj în jocurile competitive.

Atât modelul 329M1RV, cât și 279M1RV beneficiază un sunet cu tehnologiei DTS Sound, de un support cu de posibilitatea de reglare pe înălțime, înclinare, rotire și este prevăzut un canal special pentru managementul cablurilor. Cele două modele sunt echipate cu Ambiglow, tehnologia Philips care adaugă o nouă dimensiune experienței de vizionare prin proiectarea unui halou de lumină pe peretele din spatele monitorulul care dă impresia unei imagini care părăsește marginile ecranului.

Philips 329M1RV și 279M1RV vor fi disponibile din noiembrie 2021 la prețul recomandat de 5440 lei pentru modelul de 32 inci, respectiv 4945 lei pentru modelul de 27 inci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.