De Black Friday, tazz lansează Smart Friday

Vineri, 12 noiembrie, tazz transformă Black Friday în Smart Friday și lansează o campanie cu vouchere la prețuri smart pentru comenzile din aplicație de la restaurantele partenere. Astfel, timp de o zi, tazz pune la dispoziția 17,000 de vouchere în valoare de 100 de lei, ce pot fi achiziționate doar vineri din aplicație, la prețuri începând cu 20 de lei.

De Black Friday, tazz lansează Smart Friday

De Black Friday, tazz lansează Smart Friday

Pentru ziua reducerilor Smart, tazz s-a parteneriat cu peste 500 de restaurante pentru a oferi, timp de o zi, 17,000 de vouchere la prețuri super-avantajoase.

Voucherele din campanie, valabile și la comenzile de grup, se regăsesc în categoria Smart Friday din aplicația de mobil tazz, secțiune disponibilă doar vineri pentru utilizatori, și pot fi aplicate apoi la comenzi realizate în perioada 12 noiembrie 2021 – 31 decembrie 2021. Mai mult, clienții pot achiziționa câte vouchere doresc din aplicație, însă doar până vineri la final de zi.

Cele peste 500 de restaurante din campania Smart Friday pot fi descoperite de către utilizatorii aplicației din cele 28 de orașe în care tazz livrează: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba-Iulia, Baia Mare, Ploiești, Craiova, Brăila, Reșița, Botoșani, Pitești, Târgu Mureș, Constanța, Suceava, Roman, Galați,  Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Buzău și Slatina.

Printre cele mai smart reduceri de preț din campanie, se numără următoarele Smart Friday Top Deals:

Burger King: 80% discount – plătești 20 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
Starbucks: 80% discount – plătești 20 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
McDonald’s: 50% discount – plătești 50 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
Auchan: 50% discount – plătești 50 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
BAT: (Glo) 80% discount – plătești 20 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
Hard Rock Café: 80% discount – plătești 20 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei
Dristor Kebap: 80% discount – plătești 20 de lei pe un voucher în valoare de 100 lei

Astfel, doar vineri, 12 noiembrie, clienții tazz se pot bucura de vouchere la prețuri de la 20 de lei, în baza cărora pot comanda de la restaurantul preferat preparate în valoare de 100 de lei până la finalul anului, ca parte din noua campanie tazz – Smart Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.