nebunia promotiilor – contraatac la revolutia emag

detalii despre prima editie Revolutia preturilor la eMAG din 2015

nebunia promotiilor - contraatac la revolutia emagAbia a inceput “Revolutia Preturilor” la Emag iar concurentei ii este din ce in ce mai greu sa faca fata. Cred ca au inceput sa aiba cosmaruri.

Incepe sa arate precum reclamele RCS-RDS cu SUPER Alex ­čÖé .

Asa cum mentionam intr-un post anterior cei de la Emag au inceput, ieri 25 iunie, o noua campanie de reduceri care tine 3 zile. Imediat ce s-a aflat concurenta a inceput sa “fiarba” si sa caute solutii pentru a contracara campania┬á celor de la Emag.

nebunia promotiilor – contraatac la revolutia emag

nebunia promotiilor - contraatac la revolutia emagFlanco vine cu multe reduceri la diverse produse. Incepe cu 20% la toate produsele Samsung (cu voucher), pana la 300 RON reducere la produse frigorifice Whirepool, 100 RON reducere la camera foto Canon (DSLR Canon EOS 1100D + Obiectiv EF-S 18-55mm DC III), 450 RON reducere la iPad-uri iar lista continua. Poti accesa site-ul Flanco.ro pentru a afla mai multe info.

altexAltex incepe cu reduceri si cadouri la mai toate camerele foto. Continua cu doze de bere cadou si reducere de 250 RON la achizitia lui SAMSUNG UE32F4510, 1900 RON reducere la SAMSUNG UE40HU6900 + Gear 2 Neo. Vezi lista completa cu promotiile Altex aici.

evomagCei de la evoMAG chiar pot fi “acuzati” de “plagiat” ­čÖé . Pe langa reduceri la nenumarate produse au demarat o campanie asemanatoare cu cea Emag.┬á Crazy Week se numeste campania celor de la evoMAG┬á dar pare sa fie una saracacioasa. Vezi lista completa cu promotiile evoMAG aici.

mediagalaxyNici cei de la Media Galaxy nu au stat cu mainile in san. Au postat si ei reduceri pe site. Lista completa a celor de la media Galaxy o poti accesa aici.

domoCei de la DOMO incep cu o reducere de 500 RON la Smart TV LED 3D Slim LG FullHD si continua cu restul de produse. Ofertele incep de la gratar de picnic cu 20% reducere, 50% reducere la expressoare, 14% reducere la fotolii, 30%reducere la saltele gonflabile si se termina cu masa de pinpong :). Vezi lista completa accesand site-ul DOMO aici.

Ce este foarte interesant si imbucurator este faptul ca avem din ce in ce mai multe campanii si promotii de acest fel si de care putem profita.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.