Teach with Videos-explicatii video pe intelesul tuturor

Teach with Videos-explicatii video pe intelesul tuturor Nu, nu este vorba despre YouTube asa cum probabil va așteptați!

Zilele trecute navigam pe internet si am dat peste site-ul celor de la commoncraft.com, o platforma foarte ingenioasa unde găsim explicații video despre cum se întâmplă unele lucruri. Pana aici nimic neobișnuit doar ca filmulețele sunt făcute din “cut-outs” (colaje sau mai exact decupaje de hârtie), iar durata acestora nu este mai mare de 3 minute. Indiferent de tema pentru care au fost făcute filmulețele sunt ușor de înțeles chiar dacă nu stăpânești deloc subiectul.


“Our library of ready-made videos is designed to help you introduce complex subjects in about three minutes. Members can embed videos, download the files, and even use versions with captions. We also invite members to suggest and vote on future titles.”


Gasim si subtitrari la cateva dintre ele (italiana, germana,Teach with Videos-explicatii video pe intelesul tuturor franceza), chiar si in chineza, koreana la unele dintre ele.

Pe lângă cele 65 de explicații video pe site mai sunt și colaje pe care le putem descarca contra cost (pentru un “annual subscription”). Trebuia sa existe și o metoda prin care sa facă si ei bani cumva. Mai exact trebuie sa fi membru pentru a putea descarca prezentările lor, iar pentru asta trebuie sa plătești (Plans and Pricing).

Teach with Videos-explicatii video pe intelesul tuturor De exemplu dacă vrei sa afli ce este “Cloud Computing“, “Phishing Scams” sau chiar “Zombies“, aici găsești un filmuleț cu explicații.

De asemenea poți solicita, evident contra cost, un “Custom Explainer Video“. Adică o prezentare de acest gen, făcut special pentru tine.

Chestia pare sa aiba succes de sunt 40 de tari in care au deschidere, dupa cum aflam din prezentarea site-ului:

Mi s-a parut foarte interesant asa ca am spus sa impartasesc si cu voi. Sper sa va placa.
Pe langa pagina lor commoncraft.com, inevitabil sunt prezenti pe Facebook si pe Twitter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.