Flanco Refresh

flanco refreshA trecut 1 saptamana de la ultima promotie Flanco, asa ca trebuia sa scormoneasca si ei o promotie. Deci anuntul de pe site este “Flanco Refresh” cu reduceri de pana la 40% “la sute de produse”, iar promotia este valabila de astazi 19 septembrie pana duminica pe 21 septembrie.

In toata nebunia asta de promotii eu va recomand, ca sa nu va pacaliti, sa verificati cu mare atentie preturile si pe alte site-uri de profil, cum ar fi emag.ro sau altex.ro.

Flanco Refresh

Dar sa vedem ce gasim pe la “Flanco Refresf“:
RELE
tableta Tableta Utok i700, 8GB, Negru are acelasi pret ca la emag deci nimic nou
– iar tableta Serioux SMO9QC, 8GB, Negru este chiar mai scumpa fata de emag.ro, asta chiar daca aplicata o reducere 14% 🙂
– acelasi pret ca si la emag.ro mai gasim si la tableta Allview Viva C7, 8GB  si la iPad Air Wi-Fi, 16GB, Gri,  asa ca gata cu tabletele.
BUNE
– O reducere care conteaza pare sa fie la Tableta Samsung Galaxy Tab4 T230, 8GB, Negru unde avem un pret mai bun fata de emag.ro.
– si la Samsung 32EH5000 TV LED, 80 cm, Full HD gasim o reducere mai buna ca la concurenta, la altex.ro pentru ca la emag.ro nu mai este pe stoc.
– o alta oferta buna este la Samsung 40H6240 Smart TV 3D LED, 101 cm, Full HD, unde avem o reducere destul de mare (300RON) fata de emag.ro iar in plus este si un cadou o Camera TV Samsung VG-STC4000 in valoare de 399 RON .

Deci pare o sa fie un “fas” de promotie cat de cat bunicica, asa ca mai multe gasiti pe Flanco.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.