lansare iphone 6

lansare iphone 6

“Lansare iPhone 6”, un zvon pe cale sa devina realitate. Informatia aparuta in iulie (vezi aici articol), legat de lansarea iPhone 6 pare sa fie confirmata o data cu evenimentul de presa anuntat de Apple pe data de 9 septembrie in Cupertino California, la Flint Center for Performing Arts.

De atunci si pana acum au aparut tot felul de informatii legate de pret, specificatii, design…etc. Chiar au aparut specificatiile, neoficiale, publicate de catre cei de la gsmarena.com cu “Unofficial preliminary specifications. Also known as iPhone Air”.

Isteria este mare iar net-ul este plin de informati care mai de care. De la “primele imagini” (vezi galeria foto mai jos) la primul iPhone 6 hands-on (vezi mai jos filmuletul). Chiar a aparut si de vanzare pe ebay!

 

Sa nu mai vorbim de informatia careia ecranul lui iPhone 6 ar putea fi din safir, material care are o rezistenta aparte la socuri si zgarieturi. Chiar a “evadat” un astfel de ecran, care ulterior a aparut in “teste de rezistenta” pe Youtube, iar dupa spusele celor de la macrumors.com nu prea le-a trecut.


“A set of durability tests that involved bending and scratching the front panel suggest that it is highly scratch resistant, but a later scratch test indicated the front panel may not be made of sapphire.”


In concluzie nu ne ramane decat sa avem rabdare si sa asteptam sa vedem ce “surpriza” ne-a rezervat Apple pentru 9 septembrie,. lansare iphone 6,iWatch sau ambele.

surse: macrumors.com, yoda.rogsmarena.com ;

Galerie FOTO lansare iphone 6:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.