Noaptea alba a shoppingului la elefant

Noaptea alba a shoppingului la elefant

Astazi 8 octombrie elefant.ro anunta Noaptea alba a shoppingului si astfel apare un nou “concurent” la rubrica nebunia promotiilor. Noapta a inceput deja de la ora 20:00 si tine pana maine dimineata la ora 8, asa ca trebuie sa va grabiti daca vreti sa mai prindeti ceva.

In promotie se anunta reduceri la majoritatea produselor de pana la 90%. Black Friday 2014 se apropie si majoritate retailerilor vor sa simta pulsul pietii asa ca vin cu promotii pregatitoare.

Daca este sa ne luam dupa diversitatea produselor aflate in magazinul online, cei de la elefant.ro ca si cei de la emag.ro, incet dar sigur par sa devina un Supermarket online in toata regula. Pe langa produsele de ingrijire personala, inbracaminteincaltamintecarti, ebooks, muzica si film, ceasuri elvetiene cu reduceri de pana la 75 reducere si bijuterii, jocuri si jucarii, ieri a mai adaugat o noua categorie: Home & Deco cu produse de la Mobexpert.

Bineinteles ca din “portofoliul” celor de la elefant.ro nu putea sa lipseasa categoria de electronice & IT. De exeplu tableta Asus MeMO Pad HD 7 SSD 8 GB, ME173X-1B113A are reducere 22% si fata de altex.ro (vezi aici pret altex) este cu 30 RON mai ieftina.

Promotia include si reducere la iPhone 6 modelul de 16GB (vezi aici) asa ca ce mai asteptati?…intrati pe siteul elefant.ro si verificati oferta 🙂 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.