Mobilier si Decoratiuni la Emag prin MOBEXPERT

Mobilier si Decoratiunisi la Emag prin MOBEXPERTAstazi emag anunta un nou parteneriat pe o alta nisa. Mobilier si Decoratiuni prin MOBEXPERT, noul partener Marketplace pe care cei de la emag.ro il adauga in “portofoliu”. Asta dupa ce zilele trecute (26.august) anuntasera  lansarea unei noi platforme online “Supermarket la tine acasa impreuna cu cei de la  Mega Image.

Incet, incet emag.ro devine un magazin UNIVERSAL online sau mai exact un Supermarket online. Initial emag.ro a inceput sa vanda componente de calculator, electronice si electrocasnice, iar succesul le-a dat curaj adaugand pe rand noi tipuri de produse: de la ingrijire personala, carti, Muzica & Filme, Casa-Gradina & Petshop, Sport & Activitati, Auto-Asigurari & Roviniete si  Jucarii-Copii & Bebe.

Ultimele 2 noutati fiind produsele alimentare prin Mega Image si Textile&Covoare, Decorațiuni, Iluminat&Electrice, Mobilier de grădină prin MOBEXPERT (vezi aici un link).

Mobilier si Decoratiuni la Emag prin MOBEXPERTSe pare ca cei de la Mobexpert ataca in forta segmentul de consumator online. Spun asta pentru ca o data cu parteneriatul incheiat cu cei de la emag.ro s-au inteles si cu cei de le elefant.ro, care au o promotie pana duminica, 12 octombrie unde gasim reduceri de 50% la toate produsele Mobexpert, chiar daca initial au anuntat reduceri de pana la 60% prin vocea lui Dan Vidrascu, CEO la elefant.ro:


Impreuna cu partenerii nostri de la Mobexpert, am introdus in oferta elefant.ro produse de mobilier si decoratiuni cu reduceri de pana la 60%. Mobexpert este un brand cunoscut pentru calitatea produselor sale si suntem siguri ca parteneriatul cu elefant.ro va fi unul benefic pentru cumparatorii romani.


Conform celor de la zf.ro Mobexpert “ar putea ajunge la vânzări de 4-5 mil. euro din online până la finalul lui 2016, atât prin intermediul site-ului propriu, cât şi prin parteneriatele cu magazinele online, în prezent elefant.ro şi emag.ro.”

Eu spun ca este o decizie destul de importanta si desteapta in acelasi timp, iar acum avand experienta celor de la emag.ro si elefant.ro rata de succes pentru vanzarile online creste considerabil pentru Mobexpert. o data cu acest parteneriat.

Eu unul le urez succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.