American Black Friday 2014 editia 28 noiembrie

American Black Friday 2014 editia 28 noiembrieDeja au aparut magazine care si-au anuntat participarea la editia a 2-a de American Black Friday 2014 (Utok, YellowStore si inca cateva), cu data de incepere 28 Noiembrie, ora 00:00 fix.

Practic este adevaratul Black Friday sau American Black Friday, ca tot se suprapune cu ziua cu promotii de peste ocean 🙂 , in plus este un copy/paste de acolo 🙂 .

Dar sa nu mai pierdem vremea, mai jos sunt afisate magazinele care si-au anuntat participarea la editia a 2-a de Black Friday cat si cele care si-au prelungit editia inceputa in data de 21 noiembrie sau chiar mai devreme 🙂 . 

In plus vor exista actualizari si la articolele de interes: Lista Magazine Participante Black Friday 2014, Ora de incepre Black Friday 2014 Emag, Flanco, Domo, Altex, Elefant….

American Black Friday 2014 editia 28 noiembrie


http://utok.com/ro/black-friday
Perioada este 28 – 30 noiembrie 2014, si cum era de asteptat campania se numeste American Black Friday, unde vor fi “reduceri extraordinare de pana la 40% la la smartphones, tablete si accesorii!“, iar transportul va fi gratuit.

http://shop.yellowstore.ro/black-friday
Ca si celelalte magazine, avem aceeasi perioada de organizare, intre 28-30 noiembrie 2014, iar numele campaniei va fi cum altcumva decat: American Black Friday. Legat de reduceri, cum puteau fi altcumva decat unele “extraordinare de pana la 65%” la “cele mai tari echipamente foto”. In plus brandurile la care se vor aplica reduceri sunt: Nikon, Lowepro, Sandisk, Lexar, Marumi, Velbon, Lenspen si Joby. In plus va exista transport gratuit la comenzile cu valoarea peste 100 lei
Of, toata lumea are reduceri care mai de care mai “extraordinare” :) ?!

http://pcmadd.com
Promit si ei ca participa la varianta originala Black Friday, iar perioada organizari este tot 28-30 Noiembrie, si se lauda cu “un alt calup de produse”, la care vor aplica “discounturi cuprinse intre 10-70%“. Atentie insa ca promotia va fi doar pe online si ca incepe de la ora 00:00.


Cum spuneam in rest mai sunt cei care au Black Friday prelungit:
http://www.elefant.ro/
http://citgrup.ro/
http://www.interlink.ro/
http://www.domo.ro/oferta/Black_Friday_14


Vor mai fi si alte magazine, asa ca pe parcurs, lista de mai sus va suferi modificari.

PS. fiti pe faza ca nu se stie cand mai apare o nou Eroare la Emag pentru produsele resigilate 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.