Black Friday la RCS-RDS cu 100% reducere pe 26 noiembrie!

Black Friday la RCS-RDS cu 100% reducere pe 26 noiembrie!UPDATE:
Gata, RCS-RDS a dezvaluit misterul, asa ca reducerea se aplica daca iti portezi numarul la ei in retea, iar pentru acest lucru beneficiezi de 100% reducere timp de 6 luni pentru abonamentul Optim Nelimitat:


Porteaza-ti numarul in reteaua Digi Mobil in perioada 27.11 – 01.12.2014 si beneficiezi de reducere 100% timp de 6 luni* pentru abonamentul Optim Nelimitat. Pentru a beneficia de oferta, vino in magazinele Digi.


Curios este faptul ca Nelimitatul cu pricina nu prea este “nelimitat”! Si este usor sa deduci acest lucru citind cu atentie informatiile din aceasi pagina:


Tarife dupa consumarea minutelor incluse:
– 0,06 eurocemt/minut – catre national fix
– 1,24 eurocenti/minut – catre national mobil


Pei de ce ne mai intereseaza tariful la depasire daca avem NELIMITAT domnilor de la RCS-RDS?

Oricum, abonamentele celor de la RCS-RDS sunt cele mai bune din punct de vedere financiar, a minutelor incluse/nelimitate si traficului de date. In schimba mai au de lucru la acoperire.


Inca de ieri, 25 Noiembrie, cei de la RCS-RDS au postat pe pagina  RCS-RDS, un anunt legat de Black Friday, cu o reducere de 100% la ceva anume! Da, inca nu stim la ce pentru ca nu a spus nimic. Singura informatie sigura este ca vor anunta astazi detalii despre conditiile ofertei.

Probabil vor fi reduceri de 100% la abonamente, la telefoane, tablete sau chiar televizoare lipite de abonamente evident, dar cum se vede logul DigiMobil sigur vor fi reduceri pe partea de telefonie mobile.Black Friday la RCS-RDS cu 100% reducere pe 26 noiembrie!

Black Friday la RCS-RDS cu 100% reducere pe 26 noiembrie!

Avand in vedere ca cei mai importati jucatori de pe piata telecom sunt deja activi cu oferte de

Black Friday (Vodafone, Orange si Telekom), cei de la RCS-RDS, probabil au vrut sa reactioneze,marcand astfel si ei cumva acest eveniment pentru a fi in trend,..ca sa zic asa 🙂 .

Daca apar noutati revenim,… 🙂 .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.