Lansare Allview P6 Energy – cu baterie de 5000 mAh

Lansare Allview P6 Energy - cu baterie de 5000 mAhIeri  (16 ianuarie 2015) am avut parte de o noua lansare Allview P6 Energy.

Observ ca inceputul de an 2015 este bogat in lansari de tablete si telefoane, cel putin cand vine vorba de Allview care, in ultima saptamana, a mai lansat 2 noi modele de tablete:  Viva Q8 PRO si Viva Q10 PRO. Nici cei de la Utok nu sunt mai prejos, tot saptamana aceasta va povesteam (vezi aici articol) cum Utok a lansat 2 noi modele de telefoane: UTOK Dorel si UTOK Explorer.

Dar sa revenim la P6 Energy. De aceasta data Allview vrea sa capteze atentia cu o baterie Li-Ion BIG, de 5000 mAh, cu 500 ore de stand by si 1400 minute (24 ore) de convorbire. Impresionant nu? Mai ales ca aceasta cifra o gasim mai mult pe la tabletele de 7 inch 🙂 .

Lansare Allview P6 Energy - cu baterie de 5000 mAh

Nici in rest nu sta foarte rau. P6 Energy vine cu un ecran Gorilla glass 3, de 5 inchi, cu rezolutie HD de 1280×720, iar cand vinde vorba de procesare avem un Cortex-A7 de 1,3 GHz Quad Core si pentru video Mali-400 MP, ambele “dirijate” de 1GB RAM 🙂 . Si ca tot veni vorba de memorie, sub capota mai gasim 8GB pentru stocare, memorie pe care este instalat un KitKat (Androi 4.4.2).

Lansare Allview P6 Energy – cu baterie de 5000 mAh

Pe partea foto/video, P6 Energy vine dotat cu o camera principala de 8MP la pachet cu un Flash led, camera care stie Autofocus si inregistrare video Full HD. Cum era de asteptat gasim si o camera frontala de 2MP, mai mult pentru selfie decat pentru apelare video .

In plus, ca sa enumeram pe repede inainte, telefonul vine destul de bine accesorist: dual SIM, GPS si AGPS, modem 3G care stie de HSPA+, HD Voice, WiFi Display si WiFi Direct, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n… Si pentru ca m-am plictisit enumerand, va invit sa intrati pe pagina allview pentru restul de specificatii.

Interesant ar mai fi de spus ca are Hot Knot, aplicatie care iti permite transferul de fisiere dintr-un Lansare Allview P6 Energy - cu baterie de 5000 mAhtelefon in altul printr-o simpla atingere. Ceva de genu lui S Beam de la Samsung.

Si ca sa revenim la punctul forte al telefonului, adica bateria de 5000 de mAh, mai subliniez un amanunt cel putin interesant. Daca esti darnic poti ajuta un prieten la nevoie. Astfel prin cablu OTG ii poti  da niste juice in baterie 🙂 .

Daca va place si sunteti interesati, aflati ca pretul este de 849 lei, iar de ieri poate fi achizitionat pe baza de precomanda, spune lume, eu pe site vad ca-i pe stoc 🙂 .Oricum nu mai dureaza mult si va aprea prin magazine: pe site la eMAG il vom gasi probabil aici si la Altex va fi disponibil aici.

Nu-i rau pentru un telefon de buget redus.

Iata si un film de prezentare, cam slabut ce-i drept:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.