eMAG Crazy Days Mobile – cu promotii la telefoane, tablete si laptopuri

eMAG Crazy Days Mobile - cu promotii la telefoane, tablete si laptopuriNici bine nu s-a terminat Valentines Day ca avem o noua campanie de reduceri in luna februarie: eMAG Crazy Days Mobile. Mai exact “Reduceri nebune si oferte pe bune! Doar in Mobile Crazy Days!”, asta ca sa-i citam pe cei de la eMAG.

Perioada campaniei este intre 16 si 22 februarie 2015, iar evident reducerile se aplica la echipamentele mobile din oferta eMAG.

Mai exact la tablete, telefoane, laptopuri precum si la accesorii, gadgeturi si periferice pentru acestea. Evident exista si o pagina dedicata campaniei: http://www.emag.ro/cmp/mobile-crazy-days/ unde regasim categoriile principale enumerate un pic mai sus:

eMAG Crazy Days Mobile – cu promotii la telefoane, tablete si laptopuri

TABLETE – www.emag.ro/cmp/mobile-crazy-days/#tablete
TELEFOANE – www.emag.ro/cmp/mobile-crazy-days/telefoane.php
LAPTOPURI – www.emag.ro/cmp/mobile-crazy-days/laptopuri.php
ACCESORII si GADGETURI – www.emag.ro/cmp/mobile-crazy-days/gadgeturi-si-accesorii.php
PERIFERICE – www.emag.ro/cmp/mobile-crazy-days/periferice.php

Evident voi face o verificare la campania inceputa astazi si voi revenii cu ofertele pe care le gasesc atractive. Pe repede inainte va pot spune ca este o minca reducere la Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Silver fata de promotiile trecute cu 4% reducere (vezi link aici)

In rest va mai spun ca vor tot fi promotii in urmaotarea perioada: 1 Martie cu Martisor, 8 Martie cu ziua Femeii…. noi “bucurosi le-om duce toate”, si le vom arhiva frumusel in nebunia promotiilor 🙂 .

Vezi promotiile eMAG Crazy Days Mobile – cu promotii la telefoane, tablete si laptopurieMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Intre timp, daca nu ai rabdare, intra pe pagina dedicata campanie si vezi daca gasesti ceva interesant. Esti invitat sa comentezi mai jos daca gasesti ceva interesant sau din contra 🙂 .


TABLETE

TELEFOANE

LAPTOPURI

Gadgeturi si Accesorii

PERIFERICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.