UTOK lanseaza Stellar Elite un Quad Core cu ecranul HD

P: Vezi promotiile saptamani la eMAGValentine’s Day la eMAG - 2015

UTOK lanseaza Stellar Elite un Quad Core cu ecranul HD ss1Dupa o luna ianuarie plina cu noutati, UTOK lanseaza Stellar Elite (10 februarie), un nou telefon langa “fratiorii” Dorel, Explorer si FURY.

Dupa cum pare se preconizeaza un an plin de lansari pentru compania romaneasca UTOK. Sunt tare curios ce vor aduce nou pe partea de tablete.

Revenind la Stellar Elite, telefon care este promovat de Ana Maria Branza, campioana noastra europeana si mondiala la scrima (spada mai exact), este motorizat cu un Quad Core de 1.3 GHz, memoria RAM de 1 GB si ecranul HD de 5 inch. In plus, asa cum ne-a obisnuit, UTOK a echipat si acest terminal cu dual SIM. Nici atunci cand vine vorba de camere foto/video nu sta foarte rau, fiind echipat cu aceleasi lentile pe care le gasim si pe FURY, de 13MP pe spate, iar camera fata de 2 MP.

P:Vezi oferta Black Friday la Altex pentru indragostitialtex

Telefonul pare sa fie fratiorul mai mic a lui FURY, la prima vedere avand in minus ca specificatii doar procesorul (Quad Core in loc de Octa Core) si memoria RAM (1 GB vs 2 GB la Fury).

UTOK lanseaza Stellar Elite un Quad Core cu ecranul HD 1In rest aceleasi specificatii: ecran HD de tip IPS cu o rezolutie de 720 x 1280 px, spatiul de stocare destul de generos, de 16GB, iar cu portul microSD se poate suplimenta cu inca 32 GB, un G-Senzor, senzor de proximitate, senzor de lumina, Wi-Fi 802.11b/g/n, 3G, Edge, GPRS, GPS, A-GPS, Bluetooth 4.0 si FM Radio. Cu toate ca este mai “slabut” ca performante decat FURY, Stelar Elite este mai greu, 150g vs 127g a lui FURY.
Alte diferente fata de FURY mai putem sesiza la dimensiuni si valoarea SAR, in favoarea lui FURY:
Stellar Elite: Dimensiuni 72 x 141 x 8.9 mm, Valoarea SAR0,687 W/Kg
Fury: Dimensiuni 71 x 143 x 7.9 mm, Valoarea SAR0,342 W/Kg

Un plus pe care il sesizez fata Fury este bateria de tip Lithium Ion, cu 2000 mAh. Chiar daca folosesc aceeasi baterie timpi de utilizare sunt clar in favoarea lui Stellar Elite, cu 8 ore (fata de 6,5 ore) pentru timp de convorbire si 300 ore (fata de 150 ore) pentru stand by. UTOK lanseaza Stellar Elite un Quad Core cu ecranul HD 1

In afara de Android 4.4 KitKat cu care vine echipat, telefonul Stellar Elite mai beneficiaza si de o pereche de casti “de inalta fidelitate BLAUPUNKT“, garantie extinsa de pana la 5 ani, o luna gratuita de filme, emisiuni, seriale si muzica prin aplicatiile Seenow si Zonga, iar prin aplicatia Elefant de 100 de carti preinstalate.

UTOK Stellar Elite este disponibil pe site-ul www.utok.ro la prețul de 899 lei, cu 100 de lei mai ieftin ca FURY. Probabil il vom gasi curand si la parteneri precum eMAG (probabil link aici) si Altex (probabil link aici).

Exista si un Making of “Ana Maria Branza & UTOK Stellar Elite” pe youtube⇓:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.