Altex si evoMAG au reduceri la telefoane, tablete si laptopuri

Altex si evoMAG au reduceri la telefoane, tablete si laptopuriAstazi la nebunia promotiilor avem in program batalia pe mobilitate.

Altex si evoMAG au reduceri la telefoane, tablete si laptopuri dupa cum urmeaza:

(va sfatuiesc insa sa verificati si preturile de pe la concurenta (eMAG Stock Busters-Lichidari de Stoc!), este posibil sa aveti surprize)

Altex si evoMAG au reduceri la telefoane, tablete si laptopuri

Altex altexa dat “Start la reduceri spectaculoase – laptopuri, telefoane, accesorii”, iar campaniei dureaza 5 zile, 19 – 23 martie. Evident avem si un link dedicat al campaniei http://www.altex.ro/reduceri-spectaculoase-19-mar, unde putem observa ca sunt reduceri si la alte tipuri de produse:
Monitoare
Sisteme PC, NUC
Multifunctionale
Hdd portabil
Tablete si telefoane
– Cateva componente (placi video, surse alimentare, procesoare…)
…iar vedeta pare sa fie Tableta/Laptop 2 in 1, ALLVIEW WI10N, cu procesor Intel Atom Z3735G de 1.83GHz, ecran cu rezolutie de 10.1 inch si Windows 8.1, la un pret de 699 lei (vezi link aici).

Pentru ca sunt curios, am verificat daca la Altex in stoc au aparut noile telefoane Samsung Galaxy S6. Le puteti gasi aici: http://www.altex.ro/catalogsearch/result/?q=Samsung+Galaxy+S6&cat=


evomagCei de la evoMAG se lauda cu evoSPECIAL si “Reduceri de pana la 33% la tablete!” si indeamna sa nu le ratezi, iar vedeta pare sa fie tableta Lenovo Yoga Tablet 2 cu Procesor Intel Atom Z3745 Quad Core de 1.8Ghz, la un pret de 999 lei (vezi link aici). Perioada de reduceri a celor de la evoMAG este de 8 zile, intre 19 – 26 martie, iar lista completa de tablete o puteti gasi la adresa http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/.

Intre timp vedeti ca si la evoMAG se poate face precomanda la Samsung Galaxy S6
http://www.evomag.ro/Selectii/Oferta_Samsung_Galaxy_S6.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.