Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau

Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tauFacebook ajuta detinatorii de site-uri cu o noua optiune dedicata pentru continutul video.

Toate aceste de ieri 26 martie, cand modalitatea prin care poti accesa codul pentru a incorpora clipurile video (video embed code) pe o pagina web nu mai este “rocket science”, acum este foarte simplu de accesat.

Astfel nu mai pierzi timp sa cauti alternativa pe youtube sau “how to” pe net.

P: Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Astfel Facebook incepe sa faca ceva concurenta celor de la Youtube. Binenteles ca mai este mult pana acolo, dar totusi vorbim de Facebook.

Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau

Codul poate fi “colectat” extrem de simplu, prin a accesa meniul postarii si click pe Embed Video.
Vezi mai jos.
Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau4 Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau5Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau6Exista situatii cand meniul este putin diferit iar optiunea chiar mai la indemana:
Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tauCum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau2 Cum poti incorpora clipurile de pe Facebook pe site-ul tau3Vezi mai multe info pe https://developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-video-player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.