Amazon spatiu de stocare nelimitat prin CloudDrive, de la 1 dolar pe luna!

Amazon spatiu de stocare nelimitat prin CloudDrive, de la 1 dolar pe luna!Gigantul Amazon, a facut public printr-o “aparitie” pe home page-ul CloudDrive, 2 noi planuri de stocare interesante.

La prima vedere nimic nou, doar ca intra in schema cuvantul “nelimitat” si se schimba situatia. In plus oferta este dedicata utilizatorilor obisnuiti.

Prima varianta, “Unlimited Photos” si cea mai ieftina, de 11,99 dolari/an, practic 1 dolar/luna, este dedicat in special pentru cei care vor sa stocheze poze, astfel spatiu pentru acestea este nelimitat, avand suplimentar 5GB spatiu de stocare pentru clipuri video sau alte tipuri de fisiere.

P: Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Urmatorul plan de stocare “Unlimited Everything”, pe care Amazon il pune la dispozitie pentru utilizatori, coste 59.99 dolari/an, deci 5 dolari pe luna, unde pot fi stocate fotografii, videoclipuri, documente, filme si muzica, sau alte tipuri de fisiere.

Ambele planuri, oferite prin intermediul Amazon CloudDrive, includ 3 luni gratuite pentru testare.

O data cu cele 2 noi planuri de stocare, Amazon “ataca” concurenta, in special Apple, Google, Dropbox si Microsoft, care ofera servicii de stocare nelimitat in cloud. Google a venit inca din luna iunie (2014) cu oferta de stocare nelimitat pentru abonamentele Drive for Work, iar mai tarziu a urmat si pentru suita de aplicatii de invatamant. Din luna octombrie (2014), Microsoft ofera stocare nelimitat pentru clientii abonati la serviciile Office 365.

Amazon spatiu de stocare nelimitat prin CloudDrive, de la 1 dolar pe luna!
Amazon spatiu de stocare nelimitat prin CloudDrive, de la 1 dolar pe luna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.