Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Update 24 martie:
De 2-3 zile butonul magic “adauga in cos” de pe pagina produsului, si-a facut aparitia, asa ca poti┬á comanda sau mai exact precomanda in liniste noile telefoane de la Samsung, Galaxy S6 si S6 Edge. In schimb primesiti cadou un incarcator wireless, iar campania dureaza pana pe 17 Aprilie.
Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG


Update 19 martie:
Samsung galaxy s6 la emag comandaDaca vrei sa comanzi de la eMAG unul din noile telefoane este un pic cam dificil, asta pentru ca nu apare butonul de “adauga in cos” pe pagina produsului, dar eu am gasit o solutie ­čÖé . NU trebuie sa intri pe pagina telefonului pentru a comanda, doar daca vrei sa verifici specificatiile. Pur si simplu folosesti functia de cautare din pagina eMAG, iar dupa ce ai identificat produsul pe care il doresti apesi “adauga in cos“.
Samsung galaxy s6 la emag


Update 18 martie:
Galaxy S6 a reaparut in oferta eMAG. La prima vedere sunt aceleasi preturi pe care le-au afisat la inceputul lunii (vezi mai jos in articol), la cateva zile dupa lansarea oficiala.

Curios este faptul ca nu exista posibilitatea de a comanda sau precomanda, chiar daca pe pagina de care vorbeam zilele trecute, spun ca se va putea face precomanda de astazi 18 martie. Oare ce inseamna “Doar la pachet promo | V├óndut de eMAG”?
Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG
In schimb pe la altii (UK), abia pe 20 martie incepe sa intre in vigoare treaba cu precomanda.


Update 14 martie 2014:

Am aflat si de ce eMAG au scos din lista cele 2 noi telefoane, Samsung Galaxy S6 si S6 Edge. Maine 17 martie, ora 18:00, este prezentarea oficiala in Romania a celor 2 telefoane, asa ca cei de la Samsung probabil n-au vrut ca preturile sa fie “afisate” prin magazine, pana nu sunt prezentate ca atare. Probabil ca de maine seara, sau cel tarziu poimaine dimineata, cele 2 telefoane isi vor face aparitia, pe la toti retailerii, cu tot cu preturi.


Update 13 martie 2014:
O data cu promotia de ieri (eMAG Ziua Cumparaturilor Online), cei de la eMAG au scos din lista cele 2 noi telefoane Samsung Galaxy S6 si S6 Edge si in acelasi timp posibilitatea de a face precomanda pentru ele.

Motivul pentru care s-a luat aceasta decizie nu-l stiu inca, dar stim ca precomenzile se vor putea relua incepand cu data de 18 Martie 2015. Intre timp, pe pagina dedicata celor 2 vedete: http://www.emag.ro/prelansare/samsung_galaxy_s6, esti indrumat sa-ti lasi datele tale de contact si te anuntam ei cand il poti comanda ­čÖé , evident te inregistrezi la newsletterul lor.


Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG ss

Astazi vorbim de precomanda. Va povesteam zilele trecute cum imediat dupa lansarea celor doua noi modele Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, au si aparut varianta de prelansare a acestora la eMAG si Vodafone.

Am sa fi sincer si am sa va mentionez faptul ca am aflat din intamplare de precomanda. Verificandu-mi contul de profitshare si constata ca am un nou comision. Nimic neobisnuit pana aici, dar verificand pentru ce anume s-a inregistrat comisionul am ramas surprins. Era generat de achizitia unui telefon mobil Samsung GALAXY S6 Black cu 32GB memorie de stocare, pentru care a platit 3.29999 lei.

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge la eMAGeMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Initial am crezut ca este o gresala, dar am intrat pe site la emag si am verificat si se pare ca-i adevarat ­čÖé .

Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAGSamsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG ss

Revenind la eMAG si la la Galaxy S6 aflam ca-l putem gasi in oferta lor, evident prin precomanda in urmatoarele variante si preturi:

Samsung Galaxy S6 in 4 variante de culori White Blue Black Gold:
– Samsung Galaxy S6 32 GB la 3.299 lei vezi link aici
– Samsung Galaxy S6 64 GB la┬á3.799 leivezi link aici
– Samsung Galaxy S6 128 GB la 4.199 leivezi link aici

Samsung Galaxy S6 Edge in 4 variante de culori White Green Blue Black Gold:
– Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB la┬á3.899 leivezi link aici
– Samsung Galaxy S6 Edge 64 GB la 4.399 leivezi┬álink aici
– Samsung Galaxy S6 Edge 128 GB la 4.799 leivezi link aici
Samsung Galaxy S6 si S6 Edge precomanda la eMAG ss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.