Lenovo lanseza noi sisteme software de management si solutii de retea

Lenovo XClarity simplifica si reduce timpul de instalare
Noile solutii de retea optimizeaza  performanta si capacitatea de stocare a serverelor.
Lenovo cu primul centru global de inovatie High Performance Computing

Lenovo, al 3-lea cel mai mare furnizor de servere x86 din lume lanseaza Lenovo XClarit, o solutie simpla, rapida, sigura si automatizata de management al sistemelor.

Totodata, Lenovo lanseaza noi produse de retelistica, ce includ  doua dispozitive switch, Lenovo RackSwitch, conceput sa optimizeze performanta serverelor Lenovo si a solutiilor de stocare, respectiv Lenovo Flex System SI4091, un modul low-cost de interconectare pentru sistemele Flex.

P: Vezi produsele Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Noile solutii completeaza portofoliul Lenovo de solutii enterprise care se afla în continua dezvoltare, orientandu-se atat catre centre de date IT traditionale, precum si catre medii cloud private si publice.

lenovo-thinkserver-xclarity-mainLenovo XClarity este solutia ideala pentru companiile mici sau mari, pentru furnizori de servicii si organizatiile guvernamentale. Lenovo XClarity raspunde celor mai importante cerinte ale clientului, inclusiv cele de centralizare  si simplificare a gestionarii resurselor hardware, implementare rapida a infrastructurii IT traditionale sau cloud, oferind un grad ridicat de vizibilitate si control al resurselor fizice externe, prin instrumente software de management avansate. Aceasta solutie este disponibila în doua variante, Lenovo XClarity Administrator si Lenovo XClarity Pro (vezi aici diferentele dintre cele 2 solutii).

Lenovo lanseza noi sisteme software de management si solutii de retea

Lenovo XClarity Administrator – proiectat dupa pe o arhitectura moderna de tip agentless, compatibil cu servere System x si Flex System – poate fi configurat de un specialist IT în doar cateva minute si nu în cateva ore, asa cum se întampla în cazul solutiilor traditionale de management. Interfata optimizata pentru ecrane de tableta este usor de folosit si permite utilizatorilor sa gaseasca informatii esentiale si sa execute rapid diferite sarcini. Instalarea sistemelor server traditionale sau a infrastructurii cloud a fost simplificata   prin automatizarea sarcinilor dar si prin implementarea de sisteme de operare, de infrastructura cum sunt actualizarile de firmware, managementul configurarilor, eliberand astfel resursele IT ce pot fi redirectionate pentru îndeplinirea altor sarcini importante de business. Interfata API a aplicatiei REST permite dezvoltatorilor sa integreze usor Lenovo XClarity Administrator în arhitecturile cloud externe sau in instrumentele software de gestionare a serviciilor IT precum Microsoft System Center si solutii VMaware vRealize

P: Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobilequickmobile

Lenovo XClarity Pro include Lenovo XClarity Integrator pentru VMware vCenter si Lenovo XClarity Integrator pentru Microsoft System Center impreuna cu Lenovo XClarity Administrator. Acest software este creat special pentru cei care cauta sa isi centralizeze activitatile de management al serverelor in mediile de administrare a proceselor virtuale.

Lenovo XClarity Pro eficientizeaza intretinerea serverelor in medii cluster pentru a reduce timpii morti prin transfer dinamic al volumului de sarcini de la gazdele care prezinta erori de functionare, cu ajutorul unor procese non-distructive si actualizari de firmware. in plus, Lenovo XClarity Pro reduce timpii neplanificati de downtime prin redirectionarea sarcinilor din sistemele afectate in timpul erorilor hardware predictibile.
Lenovo lanseza noi sisteme software de management si solutii de reteaLenovo RackSwitch G8296 si Lenovo RackSwitch G8272 sunt doua noi switch-uri de retea optimizate pentru serverele si mediile de stocare Lenovo utilizate in centrele de date. Aceste switch-uri create pentru arhitecturile cloud ofera o performanta ridicata pentru conectivitatea Ethernet de 10Gb si 40 GB si sunt compatibile cu protocoalele de comunicare  OpenFlow si Virtual Extensible LAN (VXLAN).
Lenovo lanseza noi sisteme software de management si solutii de reteaLenovo Flex System SI4091 este un modul interconectat  de buget, compatibil cu retelele de 10Gb sau FCoE, proiectat sa simplifice provocarile de retea si dificultatile de interoperabilitate cu care se confrunta administratorii IT. Modulul vine cu o serie de pre-setari ce elimina nevoia de a configura individual fiecare dispozitiv sau port, reducand astfel numarul de puncte de gestionare. Cu un pret mai mic, cu necesitati de cablare reduse si cu un consum de energie mai scazut cu 30%, Lenovo Flex System SI4091 poate asigura un cost total exploatare (TCO) redus cu 18% fata de cel al altor produse existente pe piata.


Continuam sa extindem portofoliul de solutii dedicate segmentului enterprise pentru a permite clientilor nostri sa optimizeze performanta infrastructurilor si sa diminueze costurile de exploatare, indiferent de mediul lor,” a spus Darrel Ward, vice-presedintele Enterprise Systems Marketing si Enterprise Storage Business Unit. “Lenovo Xclarity simplifica sistemul de management, ajutand utilizatorii sa faca mai multe cu mai putin, in timp ce solutiile de retea ruleaza la cele mai ridicate standarde, optimizate pentru serverele Lenovo si solutiile de stocare, toate acestea la un pret extrem de atractiv.”


Preturi si disponibilitate:
Lenovo XClarity Administrator si Lenovo XClarity Pro vor fi disponibile incepand cu al doilea trimestru al anului fiscal  2015 la un pret de 200 de dolari pe server gestionat si respectiv 350 de dolari pe server gestionat. Lenovo RackSwitch G8272 va fi disponibil la finalul lunii aprilie 2015, la un pret de 19.999 de dolari, iar Lenovo RackSwitch G8296 va fi disponibil in august 2015 la un pret de 29.999 de dolari. Lenovo Flex System SI4091 va fi disponibil la finalul lunii aprilie 2015 la un pret de 7.999 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.