Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobile

Apple Watch precomanda in Romania prin QuickmobileIncepand cu data de 10 aprilie, mult asteptatul Apple Watch este disponibil in Romania, prin precomanda la Quickmobile. Momentan este primul retailer IT&C din Romania care se incumeta sa-l adauge in lista de preturi (precomanda), iar primele livrari vor putea fi efectuate incepand cu 24 Aprilei.
Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobilequickmobile

Mai mult decat atat, pe site-ul www.quickmobile.ro sunt disponibile 50 de modele ale deja celebrului Apple Watch in mai toate culorile posibile, unde:
– cel mai ieftin este Apple Watch Sport 38 mm carcasa aluminiu la 1.849 lei (vezi link aici)
– iar cel mai scump Apple Watch Edition 38 mm carcasa aur roz de 18 k la 79.999 lei (vezi link aici)

Pe langa multe alte modele, culori si preturi, mai gasim si varianta Apple Watch de 42 mm, carcasa din otel inoxidabil, cu varianta mai “accesibila”, la un pret de 3.299 lei (vezi link aici) si varianta un pic mai scumpa, la un pret de 5.799 lei (vezi link aici).

Ce m-a surprins, neplacut de altfel, este faptul ca perioada de garantie este foarte scurta, de numai 6 luni, si asta pentru un produs care costa o groasa de bani, pana la 79.999 lei (vezi link aici).

Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobile

Sincer eu nu sunt fun Apple Watch si nici chiar smartwatch, dar cum spuneam acum o luna (Lansare Apple Watch pret si specificatii), cand a avut loc lansarea oficiala, preconizez ca se va declansa o intreaga isterie, iar fanii vor face coada la magazine cu ceva zile inainte de lansare.

Insa, daca esti fan Apple in general sigur vei fi si Apple Watch, iar daca esti nerabdator sa detii un astfel de device, quickmobile.ro iti ofera aceasta seansa.

Sunt tare curios daca vor fi pretendenti prin Romania pentru modelele expensive, cele GOLD sau Watch Edition care incep de la 59.999 lei si ajung la 79.999 lei (vezi link aici).

PS. Sunt foarte curios cand va ajunge in stoc si la eMAG.
Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobile

2 Replies to “Apple Watch precomanda in Romania prin Quickmobile”

  1. Cristina

    Ohohoho… eu il vreau pe ala cu carcasa in aur roz. Apple watch Edition dar 42 de mm. Nu am inteles daca-l vor lansa doar in 38. In orice caz, mie astia de la Apple imi par niste genii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.