USS Enterprise Star Trek Router

USS Enterprise Star Trek RouterIngeniozitatea imbinata cu pasiunea pentru cunoscutul serial TV Star Trek, a scos la iveala USS Enterprise Star Trek Router, o alta modalitate prin care undele WiFi se vor imprastia in eter.

Daca te uiti la un router obisnuit, de obicei de culoare neagra, cu forme dreptunghiulare, de care atarna de la una la maxim 3 antene, nu-ti inspira nimic, dar nici pretentii prea mari nu sunt.

Totusi, daca in ecuatie apare o macheta a navetei USS Enterprise (mai exact NCC 1701 Enterprise Model Kit de la Revell), din serialul  Star Trek, cu un pic de indemnare parca totul nu mai este asa de banal asa indiferent.

USS Enterprise Star Trek Router

Despre ce tot vorbesc?…Vinovatii de serviciu sunt Christoph Kauch si Rol Schwarz, care au integrat componentele unui router, sau mai exact a unui acces point Ubiquiti Unifi AP-Pro, intr-una bucata macheta starship USS Enterprise. Chiar au posta cateva fotografii cu pasi din procesul de “teleportare” dintr-o carcasa in alta (vezi aici).

Culmea este ca device-ul este 100% functional, se incalzeste un pic dar ce router nu se incalzeste.

Nu mai ramene decat sa-i “confectioneze” si o comanda vocala, astfel pentru a fi “perfect” sa-l poti deschide spunandu-i “Beam me onto the Internet, Scotty!”.

Recunosc, sunt fun Star Trek, am urmarit toate serialele si filmele aparute pe piata, insa nu m-asi fi gandit ever la un astfel de concept 🙂 .

sursa: imgur.com, cnet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.