Doua Centre United Way din Romania beneficiaza de echipamente Lenovo

Doua Centre United Way din Romania beneficiaza de echipamente LenovoPeste 50 de persoane vulnerabile beneficiază începând cu luna aprilie de tehnologia Lenovo în cadrul celor două centre susţinute de United Way România.

Persoanele defavorizate care primesc asistenţă în cele 2 centre din București au acum la îndemână tehnologie de ultimă generație și șansa de a învăța să o utilizeze, dispunând astfel de un acces mai bun la educație.

P: Vezi produsele Lenovo la eMAG?eMAG lanseaza Wink si Star-Light, doua branduri proprii 8r

Lenovo a furnizat echipamente în valoare de 100.000 de dolari pentru o serie de proiecte educative în România, Franța, Israel și Marea Britanie. Acestă colaborare de responsabilitate socială corporativă cu United Way, cea mai mare organizație privată non-profit din lume,are scopul de a îmbunătăți viața cu ajutorul tehnologiei.

Lenovo și United Way vor sprijini împreună copii, tineri și persoane vulnerabile să-și dezvolte abilitățile de viață care îi vor ajuta să evolueze.


Ne dorim să le oferim persoanelor în nevoie o șansă în plus, acces la educație și informații de valoare care să îi ajute să devină independenți. United Way este o organizație cu care colaborăm foarte bine, având același obiectiv comun de a ajuta comunitatea în care trăim și lucrăm. Împreună avem încredere că vom face schimbări pozitive semnificative pentru aceste persoane defavorizate care vor veni la cele două centre”…


…a declarat Aurel Nețin, Country General Manager Lenovo Romania.

Doua Centre United Way din Romania beneficiaza de echipamente Lenovo1Înființată în urmă cu mai mult de 125 ani, organizația United Way creează oportunități pentru comunitățile din întreaga lume prin îmbunătățirea educației, a stabilității financiare și a sănătății. Având în vedere dependența actuală a forței de muncă față de tehnologie, accesul și oportunitățile de utilizare a tehnologiei sunt critice pentru îmbunătățirea șanselor de evoluție.

„În România,  aproape jumătate dintre familii nu au niciun membru angajat. Mulţi dintre aceşti oameni depind de ajutoare sociale, dar puţini au acces şi la servicii care să îi ajute să îşi poată câştiga singuri un venit. De aceea, United Way sprijină proiecte care oferă consiliere, cursuri de specializare şi ajută tineri în dificultate să obţină un job. Pentru ei, tehnologia este un lux şi o nevoie majoră în acelaşi timp: nu şi-o pot permite, dar au nevoie de ea pentru a avea acces la oportunităţi. Lenovo este un partener care înţelege acest lucru şi ne bucurăm că investeşte în accesul la informaţie pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de ea” a declarat Cristina Damian, Director Executiv al United Way România.

Doua Centre United Way din Romania beneficiaza de echipamente Lenovo

Programul susținut de Lenovo în România include:
– Organizarea unor ateliere de orientare în carieră pentru tinerii din medii defavorizate, pentru a răspunde nevoilor existente pe piața muncii
– Utilizarea calculatoarelor și tabletelor drept bază pentru module de formare, cercetare și e-learning pentru a ajuta copiii și tinerii în lupta de abordare a provocărilor academice
Doua Centre United Way din Romania beneficiaza de echipamente Lenovo2 Doua Centre United Way din Romania beneficiaza de echipamente Lenovo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.