Ziua evoMAG cu reduceri mai tari decat de Black Friday!

Ziua evoMAG cu reduceri mai tari decat de Black Friday!Astazi 4 mai, evoMAG implineste azi 10 ani de existenta in mediul online, pe piata de IT&C din Romania. Cu aceasta ocazie si pentru ca tot schimba prefixul, s-au gandit ca-i rost de o nou campanie de reduceri, “mai tari decat de Black Friday”, iar transport este gratuit pentru toate produsele indiferent de valoarea acestora.
Ziua evoMAG cu reduceri mai tari decat de Black Friday!Ziua evoMAG

Campania este valabila 6 zile, in perioada 4 -10 Mai, iar reducerile se aplica la “mii de produse”. Suplimentar avem si un Jackpot, sub forma de tombola aniversara, iar pentru a participa trebuie sa ai un cont pe evomag.ro, sa achizitionezi de minim 100 lei si te vor anunta prin e-mail cand poti incepe joaca ­čÖé . Mai multe detalii despre jackpot gasiti la adresa http://www.evomag.ro/concurs/jackpot.

Asa ca evoMaG s-a pregatit cu o pagina aniversara, dedicata acestui eveniment (http://www.evomag.ro/frontendCampaign/index), unde sunt gasim 8 categorii de produse:

Ziua evoMAG cu reduceri mai tari decat de Black Friday!

TV, Multimedia & Foto
Telefoane & Tablete
Laptopuri & Sisteme PC
Componente PC, Monitoare & Gaming
Imprimante, Retelistica & Software
Electrocasnice & Ingrijire Personala
Sport& Fitness
Auto

Asa ca daca ati ratat promotile din ultimele zile pe care mediul IT&S le-a avut cu ocazia lui 1 MAI, fuguta pe http://www.evomag.ro/.

Exista 2 filmulete de prezentare pe care evoMAG le-a pentru cu ocazia acestui eveniment:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.