Utok lanseaza Dorel 2-telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged)

Vezi oferta Utok Dorelutok

Utok lanseaza Dorel 2-telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged) Utok anunta lansarea unei noi versiuni a lui Dorel, mai exact UTOK Dorel 2. Nici jumatate de an nu a trecut de cand cei de la Utok anuntau lansarea primului telefon rezistent socuri, apa si praf (rugged), cu un nume destul de inspirat, adica UTOK Dorel si iata ca aven deja un nou model 🙂 . Tot atunci lansau si modelul UTOK Explorer, destinat aceluiasi tip de utilizare.

Revenind la UTOK Dorel 2, astazi, la aproape jumatate de an Utok anunta lansarea unui model nou a telefonului Dual SIM, ce pune accent pe “convorbiri si duritate”, avand o autonomie de pana la 7 zile (pentru o “utilizare normala”) si standard de protectie IP68. Ce inseamna protectie IP68?… rezista la socurilor precum caderile de pana la un metru, la scufundari de pana la 3 metri si protectie completa impotriva prafului.Utok lanseaza Dorel 2-telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged)

Utok lanseaza Dorel 2-telefon rezistent la socuri, apa si praf (rugged)


“… daca ai nevoie de un telefon care va iesi cu bine din bataliile cu natura, UTOK Dorel 2 este alegerea perfecta.

Atunci cand nu tine piept naturii, UTOK Dorel 2 este telefonul ideal pentru cei pentru care apelurile sunt extrem de importante. Echipat cu o baterie de 2000 mAh, telefonul Dual SIM UTOK Dorel 2 ofera o autonomie de pana la 7 zile, iar atunci cand iei o pauza intre apeluri, poti folosi camera foto, aplicatia de Radio FM, lanterna incorporata, poti extinde memoria telefonului cu un card microSD si te poti bucura de toate pe ecranul de 2″ si rezolutie 176x220px.


Avand in vedere ca NU este un Smartphone, cel putin din punctul meu de vedere, iar specificatiile sunt unele fara mari pretentii, pretul de 299 lei este cel putin discutabil. 

Una peste alta daca ai nevoie de un telefon care sa includa pe langa rezistenta la socuri, apa si praf, plus o autonomie de utilizare mare (ofera pana la 15 ore de convorbiri), cu o tastatura querty hardware, Utok Dorel 2 poate fi o solutie. Vezi specificatiile complete la http://www.utok.ro/seria-dorel/dorel-2.

Insa daca ai nevoie de specificatii de smartphone, pe langa cele de rezistenta la socuri, apa si praf, atunci trebuie sa platesti un pic mai mult, adica 599 lei pentru UTOK Dorel 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.