Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 23 Iunie 2015

Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 23 Iunie 2015altex


Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 23 Iunie 2015Asa cum era de asteptat, astazi 23 Iunie de la ora 20:00, avem o noua Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex, la aproxiv 2 saptamani de la ultima NDP. Cred ca cei de la Altex au fost si un pic fortati de catre cei de la eMAG cu Revolutia preturilor, care a inceput astazi. Probabil de aceasta data vor fi nevoiti sa vina cu reduceri mai bune, avand in vedere ca eMAG le sufla in ceafa ­čÖé .

Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 23 Iunie 2015altex


UPDATE:
Noaptea a inceput cu aproximativ 10 minute mai devreme si la prima vedere Altex este cam codas in comparatie cu eMAG. Uite cateva exemple:
Galaxy S6 cu 32GB are un pret de 2999 lei (vezi link aici), iar la eMAG pretul este de 2799 lei (vezi link aici)
Allview A4 You, Dual Sim Black are un pret cam sensibil mai mare de 199 lei (vezi link aici), iar la eMAG este la un pret de 149 lei (vezi link aici)
Laptop Lenovo Ideapad G5070 are un pret de 1899 lei (vezi link aici), iar la eMAG pretul este de 1849 lei (vezi link aici)
iPhone 6, 16GB are un pret cam la fel de 2979 lei, (vezi link aici), iar la eMAG este la un pret de 2999 lei (vezi link aici)

Probabil ca veti gasi alte produse mai ieftine pe la Altex, dar ma gandesc ca au avut timp cateva ore bune sa verifice preturile de pe la concurenta si sa vina cu ceva cel putin la fel de bun, asta ca sa spere ca lumea sa-i aleaga pe ei si nu pe cei de la eMAG. Cred ca este simplu nu!?…avand in vedere ca avem de a face de un consumator din ce in ce mai pretentios, care verifica atent toate ofertele inainte de achizitie.


Nu va mai povestesc ca este o campania valabila doar in online, pe www.altex.ro, iar reducerile vor fi de pana la 80%. Nu mai zic de faptul ca Altex a stricat aceast tip de campanie pentru ca este prea des expusa.
Dar sa fim optimisti sa va reamintesc ca Altex recomanda sa fim relaxati acum pentru a sta treaz la o noua NDP, care va incepe de la ora 20:00. Ca de obicei va exista pagina dedicata campaniei, iar categoriile de produse vor fi cam aceleasi:

ELECTRONICE
IT
Comunicatii
Entertainment
Electrocasnice MARI
Electrocasnice mici

Ultima editia de NDP a fost mai saraca cu 2 categorii (Casa si Gradina si Jucarii).Nu uitati sa verificati si preturile de pe la competitie, asta ca tot a inceput Revolutia preturilor la eMAG si Best Summer la evoMAG

Noaptea Devoratorilor de Preturi la Altex 23 Iunie 2015 ÔÇô astazi de la ora 20:00

Ca de fiecare data voi face cateva verificari, iar daca sunt reduceri de luat in seama le voi impartasi cu voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.